facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur/ Eethuis Sjamayee

Frituur/ Eethuis Sjamayee

Geschiedenis

Frituur/ Eethuis



"Frituur/eethuis Sjamayee staat in voor overheerlijke verse frietjes, snacks en huisbereide gerechten. Dit alles klaargemaakt door Justine en haar team. Justine behaalde haar diploma als laureaat in de hotelschool Ter Groene Poorte te Brugge. Kortom een goede mix van kennis en ervaring.Wij verwelkomen u graag in Frituur/eethuis Sjamayee!Sjamayee Team"
Adres: Spoorwegstraat, 1, 8930 Lauwe, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0494794584
Stad: Lauwe
Route: Spoorwegstraat, 1
Postcode: 8930


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Sjamayee Lauwe Menu, Frituur SJAMAYEE online bestellen, Frituur Lauwe, Sjamajee Lauwe, Frituur Rekkem, Lauws Gebak, Frituur Marke, Frituur Wevelgem
Recensies
Opnieuw super lekker gegeten met restaurantgevoel. Vispannetje heerlijk. Biefstuk mals. Vriendelijke service. Telkenmale als ik eventjes uit Spanje kom doe ik dit adresje aan. Een aanrader
Ik ben heel positief over deze zaak! Bij het binnenkomen altijd verwelkomt worden ook al is het enorm druk. Bestelling opnemen gaat vlot, je kan aan de hoge tafeltjes wachten of nu door omstandigheden in het overdekte koertje moet warmtebron en hoge tafeltjes. Ruime keuze zowel frituur als resto-keuken! Het is toch wel een 1x/wekelijkse avond geworden. Het is een aanrader.
Zeer lekker en heel vriendelijk! Een aanrader om te gaan, je hoeft niet alleen te gaan om frituur te eten maar en is nog ruime keuze van de keuken. Ze blijven verder kijken wat beter kan voor de klant. proficiat doe zo verder!
2 keer geweest, 2 keer slechte frieten. Nog maar niet te spreken van het door en doorgebakken vlees van de huisgemaakte burger. Pwah. Hier kom ik niet meer.
Lekker eten en vriendelijke bediening
Zelden dergelijke charmante en klantvriendelijke uitbater ontmoet. En de frieten zijn van het zelfde caliber!
Een frituur zoals ze moet zijn. Lekkere en verse frietjes, heerlijke huisgemaakte tartaarsaus, eigen burgers, ... Er is ook een selectie warme bereidingen vol-au-vent, balletjes in tomatensaus, ... Snelle en vriendelijke bediening in een mooi en stijlvol interieur.
Goed draaiende frituur, gezellig overdekt terras!
Super bediening, klantvriendelijk en vlot. Frietjes, hamburgers,… dik in orde. Zeker en vast de moeite!!
Super vriendelijk en lekkere frietjes. Zeker een aanrader wij komen nog terug
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid