facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur-Eethuis Antonio

Frituur-Eethuis Antonio

Info

Kom genieten van huis-bereide Spaanse specialiteiten of de bekende Franse keuken.

Geschiedenis

Kom genieten van huisbereide Spaanse specialiteiten of onze lekkere vlees en visgerechten. Keuken van vrijdag tot zondag en dit van 17 t/m 21 uur!



"Spaanse specialiteiten , gezellig eethuisje, familiale sfeer,"
Adres: Torenplein 16, 2520 Ranst
Telefoonnummer: 033853717
Stad: Ranst
Route: Torenplein 16
Postcode: 2520


Openingstijden

Maandag: 17:00 - 20:30

Recensies
Gezellig klein eethuisje, vlotte bediening en het was best wel lekker. Maar voor twee mensen met honger is de paella wel wat aan de weinige kant enkel per twee te bestellen. Er zou ook wel een schaaldiertje of een paar calamares meer in mogen om de vele lege kokkeltjes te compenseren, want die nemen enkel maar veel plaats in en hebben dan ook maar als enige functie, de schotel groter doen lijken dan die werkelijk is. Als je de andere foto's van de paella hier bekijkt bij andere reviews dan kan je alleen maar concluderen dat die van ons maar aan de zeer magere kant was... De 3e ster is dus enkel omdat het wel lekker was en omwille van de vlotte bediening. Anders waren het echt niet meer dan 2 sterren.
Geweldig lekker. Spaanse specialiteiten maar ook genoeg alternatieve mogelijkheden. Geweldig lekkere tapas. Niet groot binnen dus best reserveren, je zal niet teleurgesteld worden. Zeer vriendelijke bediening. Echte aanrader.
Heel gezellig eethuis lekker eten vriendelijke bediening komen terugEten: 5/5
Altijd gezellig daar, met een kleine toets vernieuwing van interieur helemaal vakantiegevoel, eten is zeer lekker vooral suggesties altijd een aanrader, je ziet en voelt de passie in de gerechten, bediening ook top.
Heel lekker eten en goede bediening!Eten: 5/5
Super lekkere tapas en héérlijke Gambas. Spijtig geen crème Catalan. Zondag avond einde Service !!! Service heel vriendelijk.Eten: 4/5
Klein , goed , en gezellig .Eten: 4/5
Dit was niet aanvaardbaar,paella die zeker niet vers gemaakt was heel veel geld betaald voor ongelooflijk hoe je mensen zo kaoplichten ik raad dit niemand aan wij zijn niet alleen wij hebben enorm veel spijt van onze keuze,de leeuw naast dit fritkotje is prachtig zij geven de mensen waar voor hun geld.eethuis antonio zullen wij aan niemand aanbevelen integendeel ik hoop dat zij dit even kunnen rechtzetten een schand
Het eten was erg lekker! Hele vriendelijke en persoonlijke bediening. Leuk dat ze met de kaart op een bord aan tafel komen en daarbij uitleg geven, dit maakt het heel persoonlijk.
Lekkere spaanse keuken, toffe bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid