facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Den Dreef

Frituur Den Dreef

Info

Een gezellig frituurtje waar je heerlijke frietjes kan eten die gebakken worden in plantaardig vet! Er zijn zitplaatsen voor 12 personen beschikbaar of je kan ze gewoon meenemen. Service, snelheid en kwaliteit zijn onze sterke punten! Iedereen welkom!

Adres: Naamsesteenweg 58, 3001 Heverlee
Telefoonnummer: +32485360687
Stad: Heverlee
Route: Naamsesteenweg 58
Postcode: 3001


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur den Dreef rijmenam, Den Dreef stadion, Frituur Belgium, Frituur Heverlee, Den Dreef Leuven, Frituur Leuven, Frituur Station Heverlee, Frituur Rijmenam
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Station Heverlee Frituur Station Heverlee 521 meter Misschien wel de beste frituur van Leuven. Sowieso wel de beste vegetarische bicky di...
Frituur Azalea Frituur Azalea 695 meter Heel vriendelijke bediening, lekkere frietjes en prijs ok
Nemrut Nemrut 716 meter Zeer lekkere kebab , ook zeer vriendelijke en correcte bediening
Tivoli Frituur Tivoli Frituur 2 km Vriendelijk personeel, werken snel en mijn bickyburger was top met ne goeie kwak bick...
Recensies
Super lekkere frietjes en burger. De staff is ook altijd vrolijk en bereid om je te helpen! Het is al jaren mijn lievelingsfrituur in Leuven.
Frietjes waren lekker, heel vriendelijk en er stonden veel soorten hamburgers op de kaart. Hiervan heb ik er 1tje besteld en super :
Nog niet ter plaatse geweest maar wel via Take Away al enkele keren besteld. Lekkere krokante frietjes, veel keuze aan veggie snacks en verse tartaar is ook subliem.
Je krijgt een grote portie frieten die goed gebakken zijn en er is heel vriendelijke bediening. Houden zo!
Zeer goede frietjes lekker en goede gebakken zeer vriendelijk eigenaar Kapper dana
Lekker eten. Super stoofvlees en vlotte vriendelijke bediening
De frieten zijn altijd lekker krokant en de snacks zijn altijd in orde. De bediening is ook erg vriendelijk. Nog nooit geen klachten gehad bij deze frituur. En ik ben er ondertussen toch al zeker 20 keer geweest. Deze frituur zou ik dus altijd aanraden aan iemand die lekkere frieten in Leuven wilt eten.
Wij hebben 60 euro aan frituur besteld waarvan 1 portie bitterballen ik heb nog nooit bitter ballen in mijn leven overgelaten maar nu moest ik wel want ze waren vies... sorry. Dan 9 verschillende burgers besteld 1 burger fout gemaakt verschillende saus de rest van de burgers waren goed gemaakt maar waren gewoon niet aan te kijken, frietjes waren bijna goed maar alles was in 2 zakken gepropt dus stel u voor 60 euro frituur eten maar 3 kleine frietjes de rest allemaal samen gepropt sausen waren warm geworden daar door en burgers ook geplet en samen geplet. Echt waar frituur eten is nooit niet echt lekker lekker want is niet en restaurant maar aub op zen minst en beetje respect voor het voedsel waar mee je werkt. Ik ben lief geweest geloof me.
Vriendelijk personeel, een snelle bediening en een groot aanbod van snacks. Zeker een aanrader dus!
Goed frituur met lekkere hamburgers. Een van de betere rond leuven. Supervriendelijke kerel. Alleen kijk ik wel hoeveel volk er is want als er meer dan 3 man staat kan het zeer traag gaan tov andere frituren. Ik kom hier dus alleen wanneer het niet druk is. Verder dus wel goeie frieten en hamburgers , plus vriendelijke bediening!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid