facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Den-Beuk

Frituur Den-Beuk

Info

Frituur Den-Beuk
Beukenlaan 19
2340 Beerse

Geschiedenis


Mag ik u voorstellen?

Wij zijn Rudi en Melissa Versmissen. Vader en dochter en wonen in Vosselaar.

Al een lange tijd hebben wij de droom om onze eigen Frituur te hebben en eindelijk is deze droom werkelijkheid geworden.

Wij hopen dat wij u kunnen verrassen met onze klantvriendelijkheid en uitstekende producten, om zo ons doel: "Een goed lopende zaak op te kunnen bouwen de komende jaren." te bereiken.

Adres: beukenlaan 19, 2340 Beerse
Telefoonnummer: 014616005
Stad: Beerse
Route: beukenlaan 19
Postcode: 2340



op zoek naar gerelateerd: Klik en eet Den Beuk, Frituur Vosselaar, Mobiel frituur Antwerpen, Frituur aan huis vosselaar, Mobiele frituur, Frietkraam aan huis, Mobiele frituur Mol, Frituur aan huis prijs
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
McDonald's Beerse McDonald's Beerse 763 meter Al drie keer geweest en elke keer was er wel iets dat ze vergeten mee te geven zijn.
frituur De Patatini frituur De Patatini 994 meter 2 toffe mensen die ik goede vrienden mag noemen en hebben super goede frietjes
Recensies
Lekker frietjes. Hun afhaal service is toorn volledig coronaproof.
Online reserveren, makkelijk, snel & lekkel grote parking met automaat.
Lekkere frieten en snacks , Jammer dat ze na een jaar corona nog steeds geen bancontact aanbieden , met payconic betalen kan wel .
Meerdere malen besteld via online platform, bestelling steeds tot in de puntjes inorde. Zeker een poging waard als je van lekkere frieten houd.
Lekkere frietjes. Super vriendelijke bediening.
Beste frituur van beerse/vosselaar en omstreken.
Beste frituur van de Kempen
Super goei frituur .... lekker frietjes en altijd heel vriendelijk
Ze bieden vegetarische snacks aan. Maar het wordt gebakken in vet dat deels uit rundsvet bestaat. Ook de frieten worden in dit dierlijk vet gebakken.
Beste frituur uit de kempen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid