facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur de Vlaamse Ardennen

Adres: Gentsestraat 39b, 9660 Elst, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32496510083
Stad: Elst
Route: Gentsestraat 39b
Postcode: 9660


Recensies
Goede en snelle bediening, enkel toen we thuiskwamen, zo'n 5 min later. Waren de frieten gelijk nat, vochtig en wat papperig. De snacks waren wel lekker en ook het sausje smaakte wel.
Super lekkere frietjes, Bicky burger ook heel goed, mijn vrouw had balletjes in tomatensaus welke ook vers leken en heel goed smaakten. Proper en ruim interieur, tafels niet te kort bij elkaar, parkeerplaats voor de frituur, vriendelijke en correcte bediening.
Plezante plaats een nadeel je kan niet met bancontact betalen maar eten lekker.
Klassiek friethuis met goeie frieten en lekker stoofvlees. Hamburgers zijn slechts Bicky kwaliteit, geen 100pct rund. Daarom 4/5, anders zou het 5/5 waard zijn.
lekker en vlotte bediening. Enkel jammer dat er geen bancontact is. Er is wel Payconic.
Zeer lekker.,bij Peter van frituur Kristoffel geweest te Scheldewindeke over 30 jaar .voor herhaling vatbaar .
Wel vlotte bediening en ook leker
Lekkere frietjes en warme sauzen, gezellige en voldoende ruimte om ze daar op te eten, vriendelijke en snelle bediening!
Zeer vriendelijke bediening! De beste frietjes uit de streek! De meneer die de frieten bakt is zeer sympathiek en de dame aan de toonbank is altijd vriendelijk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid