facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur "De Tuimelaar"

Adres: DELACENSERIESTRAAT 23, 8420 Wenduine, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 050/413606
Stad: Wenduine
Route: DELACENSERIESTRAAT 23
Postcode: 8420


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 13:30
Vrijdag: 11:30 - 13:30


op zoek naar gerelateerd: Frituur in de buurt Wenduine, Frituur Sunpark Wenduine
Recensies
Veel te duur en veel te vettig. Bijvoorbeeld: 8 euro voor balletjes in tomatensaus met daarin 5 kleine balletjes…
Lekkere frietjes , rumoerig om te blijven eten
Als je eens in de buurt bent en een dagje te spenderen hebt is dit een aanrader. Zelfs met maar 5 mensen voor je ben je uren zoet! De kinderen even beu? Ga dan frietjes halen en vergeet zeker de krant en een thermos koffie niet. Stoeltjes zijn ook aangeraden. Hier bakken ze zo traag frietjes dat ik zonet meteen ook al voor volgende week besteld heb.
Zéér slechte friet: vettig en niet gaar. Thuis aangekomen bijna alles weg kunnen gooien.
Tijdens het wachten las ik enkele reviews en maakte ik me eerlijk gezegd wat zorgen. Blijkbaar voor niets nodig, de frietjes en snacks waren lekker en zeker niet te vettig. Bediening verliep vriendelijk en zeer vlot, al was er wel weinig volk in de zaak... lekker!
Frietjes ok, bediening heel vriendelijk. Geen lange wachttijden. Het interieur doet een beetje kaal aan, maar op de netheid viel niets op te merken. Ook mooi meegenomen, het buitenterras.
Zeer slechte frietjes, heel vettig, heel lang moeten wachten. Ze bedienen klant per klant wat heel lang duurt. Spreken slecht Vlaams, waardoor het bestellen moeilijk was.
Een goede frituur, met snelle service. Het is niet de aangenaamste frituur, maar ik gun de zelfstandige het wel. Het zijn asiaten die het openhouden, dus er zijn ook andere frituur snacks die we niet allemaal kennen.
De "Hoe bak ik de beste frietjes?"-skills werden zeer goed doorgegeven en dit blijft de beste in de regio. Bovendien heel warme en vriendelijke bediening! Houden zo!!!
Niet zo aangenaam zitten, en de bestelling werd een hele soep door de persoon die deze opnam. Nu soit, de frieten en vlees waren nog cavas, vandaar nog 'redelijk' .. voor ons niet voor herhaling vatbaar.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid