facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur De Ring

Frituur De Ring

Info

Frietjes en snacks aan een aangename prijs, altijd lekker en vers!

Adres: Guido Gezellelaan ('t Centjesmuur), 2800 Klein Mechelen, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32468127983
Stad: Klein Mechelen
Route: Guido Gezellelaan ('t Centjesmuur)
Postcode: 2800


Recensies
Vroeger zeer lekkere frietjes aan een schappelijke prijs! Nu lijkt er een nieuwe eigenaar te zijn. Frietjes zijn nog oke, maar de rest een stuk minder. Verse loempias waren zwart gebakken en zeker niet vers, mexicano was karton, en kipcorn vrij klein en niet helemaal doorbakken. Speciaalsaus was ook vervangen door een potje Mayonaise en een ketchup, helaas pas thuis gezien. Jammer, gemiste kans!
Gewoon slecht. Frieten zijn niet lekker, helemaal niet vers. Er waren geen curryworsten meer, een vleesje 'special' is ook niet mogelijk want de ketchup is op. Geen cocktailsaus. Vleesjes veel te hard gebakken en gewoon niet lekker. Nog nooit meegemaakt in een frituur. Om dan nog maar te zwijgen van de klantvriendelijkheid die beneden alle peil was. Doen we nooit meer :
ja uh, goeie frietjes maar is bijna nooit open voor 1 of andere reden
Zeer ontevreden! Frietjes en vlees niet goed gebakken. Curryworstspeciaal zwom onder een puinhoop ajuinen en saus curryworst niet meer zichtbaar!. In mijn mening was dit zijn geld niet waard. Daar bestel ik nooit meer
Zeer ontevreden! Frietjes niet goed gebakken, geen klantvriendelijkheid, openingsuren kloppen niet en de netheid is ook ondermaats. In mijn mening was dit zijn geld niet waard.
Zeer ontevreden. Niet speciaal lekker, veel zaken zijn niet verkrijgbaar. Geen drank. Deel van de bestelling niet geleverd. Te vermijden in Mechelen
Heel slechte ervaring. Slechte en te hard gebakken frietjes. Precies de restjes uit de frietbak gekregen. Kleine harde te bruingebakken restfrietjes, waardoor je je tanden en tandvlees kunt kwetsen. Pas opgemerkt bij thuiskomst. 3/4 van de friet de vuilbak in. Voor ons nooit meer. Nee dank u. Triestig.
Review hieronder klopt: bijzonder onvriendelijke man, werkelijk boers tot op het marginale af. Hij verloor meteen z'n geduld bij de bestelling alsof we idioten waren. We bestelden iets dat eerder in Vlaams-Brabant bestaat in de frituur en hij kende het niet echt. Ik heb zelfs even gedacht dat dit een man met een mentale beperking was vanwege de onbeschoftheid. Hij gaf onze frieten en sloot af met: "uw vast frituur is toe zeker?" In alle eerlijkheid: de frieten waren zeker niet slecht, al waren de balletjes in tomatensaus 3 mini balletjes in beetje saus veel te duur voor 4,5EUR.... in elk geval: dat soort mens verdient mijn geld niet meer.
Dit frituur vind ik één van de beste in mechelen. De frietjes zijn altijd super gebakken net zoals de vleesjes. Prijs/kwaliteit zeker de moeite waard. De bediening gaat zeer vlot en de klantvriendelijkheid mag er ook wel zijn, de eigenaar zal je altijd met plezier verder helpen. Dit is een frituur die tot in de n1cht open is dus als je laat gedaan hebt met werken kan je hier nog snel een frietje mee pikken. Zeker een aanrader!
Ik denk recentelijk nieuwe uitbater. Frietjes waren echt lekker en de bediening was vriendelijk. Ze waren precies nog wat aan het zoeken naar hun manier van werken maar de wachttijd en dergelijke waren zeker oké.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Frituur De Ring.

Klein mechelen belgisch restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Guido Gezellelaan ('t Centjesmuur) kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Frituur De Ring adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Frituur De Ring. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Frituur De Ring delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid