facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur De Puntzak

Info

Steeds met de glimlach en vol overgave overheerlijke en verzorgde frietjes en snacks.

Nu ook glutenvrije snacks te verkrijgen!!



"Liefhebbers van frietjes kunnen sinds 2019 terecht bij Frituur De Puntzak uit Tielt-Winge. Zaakvoerder Nick Hannes en zijn teamleden bakken voor u de krokantste frietjes en lekkerste snacks en serveren u uw favoriete drankje. Belegde broodjes zitten ook in het assortiment. Voor ieder wat wils dus.Frituur De Puntzak bevindt zich vlak bij winkelcentrum Het Gouden Kruispunt en de parking van het voetbalplein Sint-Joris Winge. Er is voldoende parkeergelegenheid.Kom gerust langs of bestel uw frietjes online via Frietjes Online. Nadat u besteld heeft, krijgt u een melding wanneer de frietjes klaar zijn. Snel en makkelijk!Neem zeker ook eens een kijkje op onze Facebookpagina om op de hoogte te blijven van allerlei interessante acties."
Adres: Tiensesteenweg 9, 3390 Sint-Joris-Winge
Telefoonnummer: 016904546
Stad: Sint-Joris-Winge
Route: Tiensesteenweg 9
Postcode: 3390


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 22:00
Dinsdag: 16:00 - 22:00
Woensdag: 16:00 - 22:00
Zaterdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: De Puntzak Antwerpen, Frituur half kieken Niel, Frituur Rillaar, Frituur online bestellen, De Friterie Westouter, Frituur Bekkevoort, Puntzak Kapellen, Frituur De Puntzak Tielt
Recensies
Een gezellig oerecht frietkot, en een ruim aanbod van koude en warme producten. Hartelijk met een passie om de klant te verwennen met heerlijke bereidingen. Je kunt zowel online als plaatselijk bestellen. De wachttijden kunnen soms mogelijks wat langer zijn, dit is logisch. Er is een goede organisatie om de drukke periodes zo vlot mogelijk te laten verlopen. De Steppegras perfect krokant gebakken, een goede bereiding van de steak... mals en smaakvol sappig, in een bedje van een heerlijke peperroomsaus, complimenten aan uitbater en personeel. De steak op zich verdient een extra ster, er zijn menige horecazaken die hier niet kunnen aan tippen. Het geheel heeft me gesmaakt, beslist een aanrader.
Super lekker frietjes, met een goede portie. Als ook sympathiek personeel, waarbij een babbeltje tijdens de baktijd zeker mogelijk is. Zeker de moeite om te stoppen voor goed gegeten te hebben!
De social deal steak was geweldig. Steak was van goede kwaliteit, a point gebakken met een pittige pepersaus. Daar nog wat salade bij en een frietje, TOP! Een aanrader!
De vriendelijkste bediening die er is. Daar kunnen andere frituur bazen in tielt winge is naar kijken. Je hoeft hier ook nooit heel lang te wachten. Plus zij hebben bancontact, dus geen bezoek aan de bank nodig. Wat er bij vele wel nodig is. Zij zijn zelfs meer dan die 5 ster waard
Wij plaatsen zo goed als elke week online onze bestelling. We laten ze aan huis leveren en de bestelling komt warm aan. Elke keer correct in orde!! Zeer lekkere frietjes en snacks. Absolute aanrader!! Wij gaan nergens anders meer voor onze frietjes !
Altijd feest bij Nick en zijn crew! Wij zijn vooral fan van zijn steppegras maar de rest gaat er ook wel goed in ;-
Snelle en vriendelijke bediening zoals altijd! Als ik toch 1 minpuntje mag geven, ze zaak zelf is heel klein en vaak moet je buiten in de koude wachtenwinterperiode, tenzij je op voorhand besteld natuurlijk. Er staan binnen twee krukjes maar als er dan iemand iets uit de frigo wilt nemen zit je altijd in de weg!
Om 21u38 binnen gekomen terwijl openingsuren tot 22 u zijn. Weggestuurd door de Marokkaanse bazin met de uitleg dat ze gesloten waren…
Nog een echt ´frietkot´. Frieten zijn er prima. Stevige porties ook. Vriendelijke bediening.
Voor ieder wat wils, veel keuze. Heel lekker, ook vriendelijk personeel en snel verder geholpen. Zeker de moeite!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid