facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur: De Pootzak

Info

frituur en broodjeszaak

Geschiedenis

Groot-vorst (markt)

Adres: markt 28, 2430 Vorst, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 013298389
Stad: Vorst
Route: markt 28
Postcode: 2430



op zoek naar gerelateerd: Frituur Vorst Laakdal, Frituur Laakdal, Frituur Veerle Laakdal, Frituur Klein Vorst, Frituur Eindhout, Frituur Lekkerbek, Frituur Meerhout, Frituur in de buurt
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Pootzak Frituur De Pootzak 18 meter Zeer lekkere frieten, grote porties en heel veel keuze. Eigenaar is supervriendelijk!...
Recensies
Zeer lekkere frieten, grote porties en heel veel keuze. Eigenaar is supervriendelijk! Makkelijk te bestellen via de site en snelle service. Zeker een aanrader!!
Zelf nog geen 1 ster waard. Klanten zijn niet welkom als hij u niet kent, Je staat 15min te wachten voor de bestellen. Komt er groep binne die hij kent worde direct verder geholpen met bestelling opte nemen! Zeker moeite om verder te zoeke!
Supper lekker supper personeel en toffe baas
Enorm lekkere pootzakgras. Overheerlijke biefstuk er bij en een zeer lekkere bijhorend champignonne saus. Ook de tagliatelle was enorm lekker met de nodige pit er in. Kortom het was het wachten meer dan waard. Een echte aanbeveler !!! Zeker voor herhaling vatbaar. Ondanks de drukte was de bediening zeer vlot. Een dikke proficiat aan het personeel. Echt Top!!
Onze vaste stek! Superlekker en super vriendelijk. Wel best online bestellen.
Redelijk duur voor friet stoofvlees
1ste maal dat we een frit te kort hadden mee gekregen ,maar voor de rest altijd al correct geweest en zeer lekker. Ik wil er wel even aan toevoegen dat het bij de eerst volgende bestelling de missing is recht gezet en meerdere malen verontschuldigingen . top uitbater.we zijn allemaal maar mensen die al eens kunnen missen, het is u vergeven hoor ;-
Lekker. Wel on-line of telefonisch bestellen of je staat er lang te wachten. Als je dan vraagt of je kan bestellen wordt je er op verwezen. Ik heb geantwoord dat ik bezoeker ben en toevallig passeerde en dus niet wist over de gangbare manier. Na een 3/4 u dan eindelijk mijn frit.
Broodjes en beleg zijn ok. Alleen vraag je wat specifieke belangen I. je bestelling.. Geven ze geen gehoor naar.. Vergeten de saus in mijn broodje... leggen eieren salade tussen het ander broodje terwijl mijn collega er een allergie voor heeft. Super moeilijk dus !! Ni te veel speciaal vragen want das veel te moeilijk zo te zien int leven. En vergeten ze bijna je frituur hapjes mee te geven als je er niks van zegt... En wat niet erg is Als je alleen wat extra moet wachten voor ze tegoei te bakken. Afzijdig van dat.. Schandalig gewoon Voor 2 smossen andere saus en een frituur hapje betaal je 11eur50.
We hebben online besteld en alsnog 30 minuten moeten wachten. Broodjes waren plat. Wortels smaakte raar. Martino was bijna niet te eten. Frieten waren plat. We hadden 2 broodjes besteld zonder komkommer besteld en volgens mij hebben ze er expres nog extra tussen gelegd.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid