facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur de lange reep

Frituur de lange reep

Info

De lekkerste Belgische frietjes, snacks, koude schotels en dagschotels vindt u bij frituur De Lange Reep in Wommelgem.
Ook dagvers ambachtelijk schepijs.

Adres: Adolf Mortelmansstraat 8, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 033533516
Stad: Wommelgem
Route: Adolf Mortelmansstraat 8
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Vrijdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Wommelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Puntzak Frituur De Puntzak 207 meter 2,5u wachten op een wa frieten. Na 1,5u bel je met de vraag of ze de frieten zijn ver...
Frituur Rondpunt Wommelgem Frituur Rondpunt Wommelgem 2 km Was gesloten, wél grote parking
Recensies
Op begin van de overdracht van frituur waren we zeer ontevreden ma nu na meer dan en jaar nog is gegaan frietjes smaken al wa terug beter ma echt zwemmen in de saus ge vraagt curryworst speciaal vuld em heel da poteke erond me nog extra curryketchup bikky burgers zijn nimeer zoals het was nimeer krokant en lekker ik was vroeger en trouwe vaste klant ma nee na overnamen ben ik enorm ontevreden ....... Wijnig hoop voor de toekomst van en frituur da vroeger het goude hartje was van wommelgem.
Lekkere frieten, wel niet zo’n overvloed als andere frituren in de buurt. Ook de zelfgemaakte fishsticks met huisgemaakte tartaar zijn lekker. Deze frituur is gecombineerd met een ijssalon. Lekker romig ijs, ook voor mee naar huis te nemen.
Allemaal lekker maar veel te veel saus op de curryworst speciaal curryworst zwemt letterlijk in de saus
Eet niet veel frietjes van het frituur. Dus als ik ga verwacht ik me wel aan bepaalde service en kwaliteit. Ben nu 2x in De Lange Reep geweest omdat er zo'n réclame over wordt gemaakt, als zijnde het beste frituur van Wommelgem ... 1e keer wat vergeten in te pakken. OK kan gebeuren. Maar was al thuis toen ik het opgemerkt had ... 2e keer van het zelfde, maar had het pak geopend in m'n wagen ter controle. Dus terug naar binnen. Ging men eerst zoeken tussen de rekeningen of ik wel niet gelogen had. Kan je na gaan. Grote potjes sauzen zoals mayo worden ook maar half gevuld. Qu'à smaak zit alles wel goed. Al is een klein pakje op een ander een groot. Dus niet veel frietjes Ik woon in de buurt dus alles was nog redelijk warm.. Maar als je 15 minuten moet rijden is je vlees koud denk ik.
Ik vind ze persoonlijk duur, en niet echt geweldig. Ik had een mini gevraagd en ze hebben gewoon wat fritten in een groot bakje gedaan wat overigens geen mini was want ik had nadien nog honger en ik kom altijd toe met een mini , overigens is hun motto huisbereide stoofvlees deze was echter niet echt geweldig. Je proefde zo dat de kwaliteit niet goed was, en het stoofvlees komt volgens mij uit blik aangezien het zo ook smaakte. 8.70 voor een mini met stoofvleessaus, dubbelen mayo en een warme cervela.... en dat terwijl het eten tegenslaat en elders goedkoper is! Mijn conclusie: duur, het eten is medium en het is geen aanrader
Lekker, maar traag, kleine porties en had curryworst special gevraagd, maar zat enkel ketchup op. Amper saus en uitjes op de bicky burger. Prijs/kwaliteit een onvoldoende voor mij.
Prima friet voor een prima prijs! Vriendelijke bediening in een zeer schone zaak. Jammer dat we geen ‘ruimte’ hadden om hun ambachtelijke ijs te proberen.
Onze eerste ervaring hier. Echte teleurstelling. Ondanks lang wachten op de bestelling : lauwe, niet krokante frieten. Volgende keer andere frituur.
De twee frituren in centrum Wommelgem zijn allebei enorm traag als je vergelijkt met bv Borsbeek Het Keyzerker, bestellingen worden één voor één zeer persoonlijk afgewerkt ze kennen veel vaste klanten, maar als je het ervoor over hebt om lang te wachten zijn de frietjes van De Lange Reep zeer lekker.
Heerlijke frieten, echter met twee minikes bakjes krijg je meer dan met een grote bak. Aanrader is friet met saté kruiden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid