facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur de Flemer

Frituur de Flemer

Info

Frituur de Flemer is de nieuwe benaming van frituur Monique in Vlimmeren. Ook zijn dit nieuwe eigenaars. Kom snel eens proeven!

Adres:
Telefoonnummer: 0493065887
Stad: Vlimmeren


Recensies
Na jaren klant te zijn bij frituur Monique, is het spijtig dat deze mensen er mee gestopt zijn! De nieuwe eigenaars van frituur monique nu frituur flemen zijn heel vriendelijk, ze hebben het er warmer gemaakt, gezellig aan gekleed en de fritten op zich zijn wel goed. Daar is het dan in mijn mening ook alles mee gezegd, ze zijn van een top frituur veranderd in een toch wel een flop kwa eten. Mora is vervangen met Beckers, vandemortelen is vervangen met mana en de rode cervela zou volgens de vriendelijke dame niet meer gemaakt worden. Ze rade me hun cervela aan, zou zelfde smaak hebben, echter was mijn teleurstelling toch wel groot het leek nergens op de oude trouwe cervela. die overigens nog steeds beschikbaar is in andere frituren De prijs is ook omhoog gegaan, ik vroeg een mini en kreeg een grote frit. Ik zou deze frituur niet aanraden tenzij je enkel en alleen de fritjes wil, of als je een Beckers/mana fan bent. Tot mijn spijt heeft beerse toch een groot verlies gedaan met Monique, de 2 sterren zijn voor mij kwa klantvriendelijkheid en de fritjes op zich toch 2 sterren waard.
Het waren super lekker heerlijke frietjes met kwaliteitsvolle cervela en curryworst speciaal, we hebben ons buikje goed gevuld. Nadien doorgereden naar kaffee 't Vertier waar we nu nog zitten.
Frituur Monique was niet slecht, nu is het frituur een Topper geworden, Rijkelijk gevulde toog, lekkere vleesjes, lekkere mammoetsaus en sausen, geen mora-gedoe, vriendelijke bediending, de Moeite waard, prijs is normaal.
Heerlijke Belgische frieten het zijn niet french frits maar is een typisch Belgische produkt
Lekkere frieten en lekker stoofvlees. Een aanrader
Top friet saté stoofvleessaus
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid