facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur De Brug Mol Gompel

Frituur De Brug Mol Gompel

Info

LEKKERE FRIETJES, HUISBEREIDE SATEES , STOOFVLEES EN GOULASH

Adres: GOMPELBAAN 178, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014 31 66 23
Stad: Mol
Route: GOMPELBAAN 178
Postcode: 2400



op zoek naar gerelateerd: Frituur Mol, Frituur De Brug wijgmaal, Frituur De Brug Herent, Frituur De Brug prijslijst, Frituur De Brug Werchter menu, Frituur De Brug Grobbendonk, Frituur in de buurt, Frituur De brug Berlare
Recensies
Frietjes van 'De Brug' hebben alles wat je van een lekker pak friet verwacht: goudgeel en krokant tot op het juiste punt. Van de vriendelijke stem van Sandra die je bestelling telefonisch opneemt, tot een aangenaam onthaal bij het betreden van de zaak en het met aandacht zien klaarmaken van ons nationaal gerecht, dit alles zorgt ervoor dat je er graag komt. Bovendien vormen Erna, Patric, Sandra en Marc een goed geoliede machine die met precisie en toewijding hun werk verrichten. Kiezen voor plantaardige olie wordt ook door vegetariërs/veganisten gesmaakt. Over smaken en kleuren valt niet te twisten, over de frietjes van 'De Brug' al helemaal niet. Smakelijk!
Ouderwetse en véél te kleine frituur. Er kunnen maar amper 2 tot 3 mensen binnen wachten. De manier van betalen volgt de ouderwetse stijl van de frituur: geen bancontact, geen payconiq, enkel cash... Wat een gemiste kansen allemaal. Spijtig, maar ik word geen klant.
Eerst buiten in de kou wachten dan een maal binnen. 2 personen in frituur en 22 bestellingen aan de toog. Gevolg bestellingen van mensen in frituur moeten wachten tot al de bestelling gemaakt zijn. Doe dan enkel afhaal e zo leiden andere klanten er niet onder
Lekker gegeten, heel vriendelijke bediening. Hier weten ze écht nog hoe ze lekkere frietjes moeten bakken. Ook de andere gerechten waren allemaal alle 6 enorm lekker. De prijzen komen perfect overeen met de kwaliteit, en je hoeft er ook niet te vrezen dat je te weinig krijgt, want dat is zeker niet het geval. het was eigenlijk juist gepast... wat wel jammer was, want een dessert kregen we er niet meer bij. : Daar zullen we nog eens voor terug moeten.
Handig tegenwoordig dat veel op afspraak word afgehaald. Ruime keuze, proper, lekkere zelfgemaakte snacks. Broodjes ook heel lekker, hamburgers groot in vergelijking met andere frituren. Prijs kwaliteit is heel goed.
Heel goede ontvangst door gastvrouw, kelner heel vriendelijk en gedienstig, altijd in de buurt, nooit opdringend, alles goed in het oog. Het eten is van een culinaire hoogstand, ik had lamskroon met portsausje, lekker sappig en perfecte cuisson. Top aanrader!!!
Amaaaai ik dacht een frituur! Maar dit is juist dat extraatje! Lekkere gerechten! Mosselen curry-room of provincial! Super lekker! De bediening. Charmante jonge ober met klasse! Vriendelijk Top!
De beste steak in de wijde omgeving. En de wijn was eveneens zeer goed geselecteerd. Leuke jonge gast in de bediening die zijn vak kent.
Niet in het restaurant gegeten maar wel lekkere frietjes gehaald. Wel jammer dat de zaak heel erg klein is zelfs even buiten moeten wachten.
Mag niet met bankkaart, geeft niet het juiste bedrag terug. Kom hier nooit meer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid