facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur D’Or Zutendaal

Frituur D’Or Zutendaal

Info

Ambachtelijke handgesneden frietjes, lekkere broodjes.
Gelegen in het gezellige Zutendaal Sprinkelestraat . Bij Genk, Limburg. Vlakbij de Nederlandse grens



"Frituur, handgesneden frietjes, verse gerechten zoals stoofvlees, goulash, videe en enkele menu’s gebakken op de bakplaat.Beste frieten, frietjes, patatJ’aDore: broodjes, lunch, smoothies, salades, soep,"
Adres: Sprinkelestraat 21A1, 3690 Zutendaal
Telefoonnummer: +32474085756
Stad: Zutendaal
Route: Sprinkelestraat 21A1
Postcode: 3690



op zoek naar gerelateerd: Frituur Zutendaal, Beste Frituur Zutendaal, Frites d or Rekkem, Frituur De Krekel, Frituur hoogstraat Zutendaal, Frituur Genk, Frituur Lanaken, Frituur in de buurt
Recensies
Lekkere frietjes en vlees. Ook s'morgens lekkere broodjes. Heel proper. Je kan binnen of buiten eten. Je kan op voorhand bestelling plaatsen via hun website. Heel vriendelijke mensen. En het zijn verse frieten. Echt super daar.
Als we nog eens in België komen staan frietjes uiteraard op het menu. Deze streek kenden we niet. Het uitkiezen van een frietkot is dus een heuse Russische roulette. Maar deze keer hebben we gewonnen. Wat een heerlijke frietjes! Duidelijk het juiste uur want geen wachttijd en extreem vriendelijk onthaal. Aanrader!
8 euro betaald voor een stokbrood met 1 garnaal kroket. Aangezien we bij onze vaste frituur altijd een gevuld broodje krijgen waren we verrast
Heerlijk gegeten hier! Grote friet besteld en het was ook echt *groot* en lekker. Mijn papa was zijn tas hier vergeten en we konden het bog na sluitingstijd ophalen. Toen ik de tas kwam ophalen verontschuldigde de eigenaar denk ik? de man achter de kassa voor het kijken door de spullen van de tas. Omdat hij had geprobeerd had om mijn vaders identiteit te vinden en het vervolgens ook had gegoogled. Echt aardige mensen hier, en daar dan ook nog eens voor verontschuldigingen ook. Dankuwel voor uw oprechtheid, en het eten was lekker!
Heerlijke friet en snacks, grote porties en vriendelijk personeel….aanrader!
Super lekkere friet en snacks. Omdat de snackbar dicht was in park mooi zutendaal hierheen gereden. Gelukkig maar want het was zeker de moeite waard. Als we weer in de buurt zijn komen we zeker terug!
TOP frituur! Ik zou er een heel eind voor omrijden Slechts 5 minuten rijden vanuit Landal Zutendaal. Heel mooie, propere zaak. Vriendelijke bediening. Slechts 2-tal tafeltjes, maar heel vlotte afhaling. Na dampend ritje naar het vakantiehuis waren we enorm verrast van al het lekkers. Frietjes zoals ze moeten zijn. zalige verse tartaar heerlijke stoofvleessaus was duidelijk huisgemaakt tikje te zoet naar mijn smaak lekkere, goed gebakken vleesjes. +Extra bonuspunten voor de keuze die ze aanbieden voor de bakwijze van de saté. Hij was perfect "kort gebakken" Hoe geniaal!
Lang moeten wachten op onze bestelling en onvriendelijk en onbeschoft met veel frustrerend personeel .... duur voor wat het is..
We logeren regelmatig in Glampingresort Hoge Kempen en waren al een tijdje op zoek naar een goede frituur. En nu hebben we die dus gevonden. Ondanks het feit dat het net heel druk was, werden we toch snel bediend ze maakten zelfs tijd om snel ons tafel nog eens extra schoon te maken. We namen de kleine friet, stoverij en vol-au-vent. Zowel de frietjes als de bereidingen zijn zelf gemaakt en waren heel lekker. Hier komen we zeker terug!
De beste frietjes van Zutendaal en omstreken. Elke keer weer is het smullen en krijg ik er geen genoeg van! Vriendelijk personeel die kwaliteit hoog in het vaandel houden. Snelle service in de maten van het mogelijke ze zijn altijd aan het werken en dat ook nog met een glimlach. Niet alleen zijn het gouden frietjes maar ook gouden mensen. Een echte aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid