facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur CM

Frituur CM
"Frituur CM in Hove. Voor al uw frieten en snacks in de regio Hove, Edegem, Kontich, Mortsel en Boechout. We werken met vers gebakken frietjes en kwaliteitsproducten. Vanaf nu is het ook mogelijk om uw frietjes online te bestellen."
Adres: Mechelsesteenweg 81, 2540 Hove (Antwerpen)
Telefoonnummer: 003234557922
Stad: Hove
Route: Mechelsesteenweg 81
Postcode: 2540



op zoek naar gerelateerd: Frituur CM online bestellen, Frituur Hove Kapelstraat, Frituur Edegem, Frituur Mortsel, Frituur edegemsestraat, Frituur het Centrum, Frituur Boechout, CM Hove openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur De Lamme Goedzak Frituur De Lamme Goedzak 526 meter Goed frituur. Correcte prijzen, vriendelijke uitbaters. De porties van de frietjes mo...
Frituur CM 't Centrum Frituur CM 't Centrum 530 meter Grote friet €3,80 en dan een pakje dat amper gevuld is? Nooit meer. Toch wel van bij...
Recensies
Bestellingssysteem loopt in de soep. Na 45 minuten wachten voor frietjes die je ter plaatste besteld heb ben ik doorgegaan. Mensen die later aankomen en ook ter plaatste bestellen, en dan na een kwartier hun bestelling al krijgen. Eigenaar die dan beweerde dat het niet kan dat er andere mensen voor ons zijn gekomen ... Gewoon onbeleefd, zelfs grof, dus stop ermee en begin iets anders of een uithaalchinees ipv een frituur, want dat krijg je blijkbaar niet voor elkaar ..
Cervela van slechte kwaliteit, namaak dus, echt niet lekker. Bovendien heel kleine bakjes friet. En het beloofde uur van online reservatie werd niet nagekomen.
Lekkere frietjes en vriendelijke bediening
De frietjes waren lekker maar echt wel weinig.. we nemen overal een grote friet en is altijd meer dan genoeg maar hier leek het meer op een kleine friet. Het was ook vrij lang wachten voor een frituur.
Vriendelijke bediening, je kan met de betaalkaart betalen. Ruime keuze en keuze om binnen of buiten te zitten. Wanneer je buiten zit krijg je een dongle mee zodat je een melding krijgt als je bestelling klaar is. Stoofvleessaus was lekker. Maar de frieten die we kregen, daaraan was duidelijk te zien dat het de overschot was. Allemaal klein en daardoor te krokant gebakken. 3 porties besteld, allemaal van hetzelfde. Precies de laatste uit de zak. Spijtig, want voor de rest aangenaam frituur. Maar ik ga er geen 5km meer voor rondrijden.
Vriendelijke uitbaters en snelle bediening maken al veel. Onder andere de frieten en bicky burgers zijn niet per se de beste uit de buurt maar verder ook niets mis mee. Een gemiddelde score.
Goede kwaliteit van frietvet , dat proef je direct. Spijtig dat er enkele tafeltjes redelijk vuil bijstonden , gemorst zout en vlekken van pakkende frisdrank.
Ik eet meestal frietjes thuis. Toch ik eet ik af en toe een frietje van CM. Waarom , vlotte bediening, ruime keuze uit een uitgebreid assortiment voor bij de frietjes, gelegenheid om terplekke te eten zowel binnen als buiten. Verzorgd, alles netjes en vriendelijk. Een aanrader !
Lekkere frietjes, snel klaar. Je kan ze ook online bestellen en dan ophalen.
Lekker maar weinig helaas... de bakjes worden afgestreken. Althans daar leek het op!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frituur CM met het openbaar vervoer


Hove Buizegemhof 70 meter
Edegem J.F. Gellyncklaan 70 meter
91
92
Hove Buizegemlei 80 meter
Hove Sterrenregen 150 meter
Hove Sterrenregen 180 meter

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid