facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Chapeau

Frituur Chapeau

Info

Frituur chapeau, topfrituur met huisgemaakte gerechten. Pittige goulash, smakelijk stoofvlees en de lasagna della mama. Welkom bij Peter en Maria!

Adres: Hengelhoefstraat 175 bus1, 3600 Genk
Telefoonnummer: 089/215277
Stad: Genk
Route: Hengelhoefstraat 175 bus1
Postcode: 3600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bistro Bels Bistro Bels 2 km Zeer mooie bediende, vriendelijk en snel. Gezellig om iets te drinken na een rondje m...
Belscine Belscine 2 km Ons team van restaurant Cine Citta en Brasserie Bels staan klaar om jullie te ontvang...
Binnenspeeltuin Speelmijntje Genk Binnenspeeltuin Speelmijntje Genk 2 km Heel leuk binnenspeeltuin, de coronamaatregelen worden goed gerespecteerd. De bedieni...
Piknik Piknik 2 km Topzaak, heerlijk Bourgondisch ontbijt.
Gepetto Gepetto 2 km Wij kozen voor de verjaardag een ontbijt deluxe. Naast een glaasje bubbels kregen wij...
La Peña Genk La Peña Genk 2 km Wow..super leuk adresje..bij het binnenkomen snel een oprechte welkom van bijna ieder...
Casa Paglia la Bottega del Gusto-la Posta Pizzeria Casa Paglia la Bottega del Gusto-la Posta Pi... 2 km Superlekkere canoli, vriendelijke bediening!
Qubbelounge Qubbelounge 2 km Heerlijk gegeten, vanuit een wandeling door de straat voor dit restaurant gekozen. Ee...
Grand Cafe Settantatre Grand Cafe Settantatre 2 km Leuke setting. Fijne bediening. Lekker eten. Forza racing! En als je hier bent ook wi...
CUPPA CUPPA 2 km De eerste keer dat ik hier kwam. Super vriendelijk, leuk terrasje buiten en lekkere d...
Ekoshop Genk Ekoshop Genk 2 km Super vriendelijke mensen! En heerlijk eten dat met liefde wordt gemaakt
Közz restaurant hoevenzavellaan 66 genk Közz restaurant hoevenzavellaan 66 genk 2 km Lekkere broodjes. Zeker een aanrader voor iemand die het wilt uitproberen. Het broodj...
Brasserie Hoefstad Brasserie Hoefstad 3 km Vrijdag 27/07/2 22 een mosselavond gegeven voor onze seniorenvereniging. De mosselen ...
Bulgur king Bulgur king 3 km Heel leuke winkel ,met lekker vers vlees en groenten ...heel vlotjes aan de kassa, no...
Il Forno Il Forno 3 km
BAR DA NOI BAR DA NOI 3 km Super lekker,gezellig sfeer,toffe bediening,vrolijke zaak zeker de moeite waard 10 op...
Recensies
Bij aankomst voldoende parking voor en naast de zaak. Eenmaal binnen, een leuke zaak met een fris interieur. Prijzen zijn degelijk en vergelijkbaar met andere frituren. Wat opvalt is de enorme keuze die je hebt, het is net geen brasserie. Veel gerechten worden dan ook zelfgemaakt. Het drankenmenu is ook niet alledaags, van frisdrank tot zware bieren. Je hebt de keuze om binnen te zitten of buiten op het enorme terras. Binnen heb je nog een speelhoekje voor de allerkleinsten. Er is ook een wc aanwezig wanneer nodig. Ook niet onbelangrijk is dat hier met de kaart betaald kan worden.
We zijn super tevreden vd service,klantvriendelijkheid, en vooral het lekkere eten en uitgebreid aanbod... Gezellig buiten of binnen tafelen...gewoon AF!
Nog maar een keer geweest, maar ga zeker terug. Friet goulash geprobeerd, en je proef5 meteen dat hem huis gemaakt is. Kan niet wachten om hun videe, en stoofvlees te gaan proeven. Frietjes waren ook zeer lekker, niet te groot, niet te klein, niet te licht en niet te bruin. Gaat zeker uitgroeien tot een top frituur, enkel de zaak zou met gezelliger mogen, veel koude kleuren.
Lekkere friet. Nochtans had ik expliciet gevraagd voor zout op de frieten en de saus erop. Ik kreeg weinig zout en saus in een potje. Grote ruimte waar beslist meer mee gedaan zou kunnen worden. In de namiddag kun je hier ook Limburgse vlaai eten met koffie.
We bestelden 2 broodjes was voor 8,90 euro.Ik betaalde met bankcontact en dan tellen ze 20 cent extra.Dit staat in het heel klein en onduidelijk vermeld op de betaal terminal.Als men voor een klein bedrag betaald extra betalen.Ik heb het opgezocht op internet en blijkbaar is dit niet meer toegelaten sinds begin 2018.Mijn broodje tonijn met perzik was zonder perzik.Broodjes waren niet slecht,maar dat extra bijtellen en ontbreken van wat op de bestelkaart staat geven geen fijn gevoel.
Lekker fritjes goede bediening top baas
Héél lekker gegeten, super vriendelijke eigenaars en vlotte bediening. Enige minpuntje is dat er bijna of geen plek is voor de vrachtwagen. Maar daar kunnen jullie weinig aan doen.
Frietjes zijn best wel goed. Goede videe. Balletjes in tomantensaus iets minder lekker. Soms lang wachten. Vriendelijke mensen.
Heel vriendelijke uitbaters. Alles tot in de puntjes verzorgt. En gerechten zyn goed gebakken. Dus iedere vry dag is het frietjesdag by chapeau
Lekkere frietjes en vooral lekkere zelfbereide gerechten zoals goulash, stoofvlees, Vidé....
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid