facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Chalet

Frituur Chalet
Adres: Oostmalsesteenweg 52, 2520 Emblem, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 0495276580
Stad: Emblem
Route: Oostmalsesteenweg 52
Postcode: 2520



op zoek naar gerelateerd: Frituur Chalet Openingsuren, Frituur Ranst, Frituur Lier, Frituur Ruddervoorde, Frituur Wendy, Frituur De Ring, Frituur Zandhoven, Frituur Chalet Essen
Recensies
Belachelijke uren. En er staan geen openingsuren meer op de deur dus gok maar wanneer ze open zijn. Sta je er om half 9 op een vrijdagavond en het is al gesloten. Spijtig genoeg ook niet de eerste keer. Laatste 5 keer dat ik er was stond ik ook voor een gesloten deur. Ik heb er genoeg van. Het was de laatste keer dat ik het frituur probeer. Zonde want hun frieten en vlees waren goed. Maar het is pure tijdverspilling om er telkens voor een gesloten deur te staan. Edit na reactie eigenaar: Tip: als je U uren online zet hou je dan ook aan je uren. Deze 5 minutentechnisch gezien een half uur voor u online aangegeven sluitingsuur op Google voor sluitingsuur brigadier geeft geen geld of kansen meer aan U. Zeker na uw reactie ben ik gemotiveerd om U zaak actief te ontwijken. Tip 2: U motivatie om te werken ga je zelf moeten zoeken, ik sta niet in om je gemotiveerd te houden. Anno huidige tijd kan je zoiets wel online vinden.
Frietjes en snacks zijn lekker niets op aan te merken. Personeel is vriendelijk en correct. FYI; Had eerst de reviews gelezen en vind toch dat een paar reviews niet echt kloppen wat jammer is. Is de 2de frituur ik doe in emblem ben hier net komen wonen en vind deze toch beter dan de andere.
Zou geweldig zijn als de sluitingstijden ook aangepast worden zodat ge niet nutteloos de helft van uw pauze verliest
Geen vete daar kon nog niet naar wc gaan daar en duur
Lekkere frietjes, grote lekkere stukken vlees. Allemaal goed gebakken en goed van smaak. Vriendelijk, correcte prijs, snel.
Lekker gegeten en vriendelijke bediening
Goeie frietjes, snacks soms te hard gebakken en de uitbater is echt geen mens om een uitbater te zijn zn onbeschofterik, kwam er alle weken maar onvriendelijk personeel doet veel! Ik was nog even mee dat het zo zwaar is maar ook al bij je maar een fiturist vriendelijkheid is altijd nummer 1!! En pardon over mijn zoontje? Dat kind doet amper iets dat staat gewoon naast ons, en laat zich van zich horen nog niet eens overdreven of is het een gevangenis ipv een "frituur" chalet! Ook al komen we alleen ist nog te hard gebakken ik denk dat jij eens tegen feedback moet kunnen, en het niet om de kinderen moeten steken die erbij zijn schandalig dit! Als alle zelfstandige zo zouden doen omdat ze er veel alleen voor staan nou er zouden veel over blijven zelf voor gekozen hoor!
Als 't rap moet gaan en ge hebt een hongerke...
Zeer lekkere frieten! Snelle bediening en altijd even vriendelijk. Wij komen speciaal van Lier om hier frieten te komen eten! Klein minpuntje is dat er geen toilet aanwezig is, dus daar even rekening mee houden voor vertrek. Anders kregen ze van mij een dikke 5!
Het was ff kijken of ze wel of niet open was ook al hing er een bord OPEN aan de deur, komt mss door de warme dagen, iets duidelijker zou toch handig zijn. Over de broodjes hing GEEN BROODJES, dan maar 2 Bicky burgers, 1 voor mij en 1 voor mijn zoontje die morgen 6 wordt en we vonden hem beiden verrukkelijk...ook al zat er geen augurken tussen. Goede en gezellige zitplaatsen, mooie overzichtelijke aantrekkelijke vleestoog, kleine kreeg een snoepje. 3 sterren voor de onduidelijkheid en geen broodjes, 5 sterren voor de bicky burger dus een 4, hopelijk is er alles even lekker als de bicky burger....in het verleden zeker heel lekkere fritten met stoofvlees gegeten maar denk nu nieuwe eigenaars maar daarom zeker niet minder goed.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid