facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Broun 2

Adres: Henri Brounsstraat 48, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 02/251.12.92
Stad: Machelen
Route: Henri Brounsstraat 48
Postcode: 1830


Recensies
T beste frituur van het land zoals Peter hamburgers maakt kan niemand anders dat !
Altijd vriendelijke en beleefde bediening. Soms heel druk, maar dit bewijst alleen maar hoe goed de frietjes zijn. Lekkere bereide snacks en goed gebakken frietjes. Zeker een aanrader!
Jullie hebben supper lekkere frieten xx
Vriendelijke bediening, ondanks dat het er op bepaalde tijdstippen heel druk kan zijn, blijven ze hun baktijden van frietjes en snacks altijd repectere . Men serveert hier dus steeds dezelfde kwaliteit van super lekkere kleine frietjes. Groot aanbod en verscheidenheid van snacks.
Lekkere fijne frietjes en een groot aanbod snacks. Steeds een persoonlijke en vriendelijke bediening. Hoewel het er druk is op etenstijd, gaat het bestellen best goed vooruit dankzij de goede samenwerking achter de balie. Er is ook een speelhoekje en de kleintjes krijgen vaak al enkele frietjes als proevertje.
Lekkere en zeer goede kwaliteit en bediening. Echt top
Topservice. Frietjes zijn hier echt wel anders dan in een doorsnee frituur. Ook specialiteiten vh huis zijn bijzonder. Veel keuze. Vriendelijke uitbaters, snelle bediening en zelfs vd kindjes is er een klein speelhoekje. Wij komen zeker terug.
Degelijke snacks, maar de frietjes laten voor mij echt te wensen over.
Niet de beste frietenheel dunne maar heel vriendelijke mensen
Dunne frietjes, lekker veel. Zeer grote Shaslick. En vooral: vriendelijke sfeer en bediening.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Frituur Broun 2.

Machelen fastfoodrestaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Henri Brounsstraat 48 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Frituur Broun 2 adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Frituur Broun 2. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Frituur Broun 2 delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Frituur Happy Snack Frituur Happy Snack 66 km Een heel gezellig tentje, zeer vriendelijk en zeer lekker. Genoten van deze heerlijke...
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid