facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Benny

Adres: Kortrijksestraat 67, 8530 Harelbeke
Telefoonnummer: 056/32 35 98
Stad: Harelbeke
Route: Kortrijksestraat 67
Postcode: 8530



op zoek naar gerelateerd: Frituur deerlijksestraat harelbeke, Frituur Kortrijk, Markt frituur, Frieten aan huis Harelbeke, Frieten aan huis geleverd, Aanhuisgeleverd, Frituur Stasegem, Marktfrituur Harelbeke
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Pita Metin Pita Metin 891 meter Lekker, en vriendelijke mens echt super beleefd en goed!
Frituur Isabelle Frituur Isabelle 1 km Lekkere frieten en super vriendelijke bediening
T Frituurtje T Frituurtje 1 km Lekkere frietjes, ruime parking en een verwarmde corona wacht tent. Goede service en ...
Recensies
Vandaag frietjes komen eten , stond n nieuw soort burger op het menu jalopeños burger dacht is eens iets nieuws. Na het krijgen van de burger zag ik dat het gewone augurken zijn toen ik dit opmerkte zij de man achter de balie dat zijn jalopeños toen ik zij dat dit niet kon antwoorde hij onbeschoft dat je dat alleen maar kunt proeven . Bij deze wil ik de beste man nog eens het verschil tussen augurk en jalopeños duidelijk maken alsook een portie manieren . Moest je gewoon zeggen dat je er geen hebt kan ik ermee leven maar de mensen blaaskes wijsmaken shame on you
Altijd in orde maar bij de laatste bestellingen altijd iets mis of tekort , nu ook gebeld en ik ben in fout , amaai, is wel betaald ! En beetje vriendelijk kan ook aan de telefoon.
Eigen opgetelde rekening via de website vergeleken met te betalen bedrag scheelde kop 10euro. Geen ticket gekregen, had deze niet mee. Julientje was niet te eten, vlees keihard. zodanig dun gesneden en te ver gefrituurd. Ook niet zoals in andere frituren, nergens kruiden te bespeuren . Bicky burger van de zoon amper saus erop en geen gedroogde ajuinen als was dit niet zonder gevraagd. Heel jammer, wij bestellen niet meer.
Heel lekkere frieten. De xxl-frikandel van Siemen Caveye is een aanrader!
Niet slecht maar niet speciaal. Niet echt een gezellige sfeer.Service: 3/5
Goed gegeten alleen jammer dat biefstuk niet gebakken was zoals gevraagd
Frituur Benny Ze verkopen frieten. Als u graag frieten eet dan zal het u smaken Als u niet graag frieten eet, recht tegenover de frituur is er een veldje waar u gras kan gaan eten, smakelijk.
Een frituur is maar een frituur maar deze is meer! Eenvoudige maar smakelijke gerechten mooi gepresenteerd op een bord. Met liefde gemaakt, besteld en geleverd dat verdiend dezer dagen een echt complliment.
Alles okEten: 5/5
Lekkere frietjes maar kan nog betere bediend worden. Geen organisatie : - laat de mensen bestellen EN betalen ipv van te laten bestellen en vragen aan de mensen om terug te komen aan de toog voor een betalen met een kaart niet gezellig bij druk moment OF één betalingpunt ipv van een kassa aan een kant en betalingstermijn aan de ander kant - vaak wacht ik 15-20 min voor maar een pak frieten die kan in 5 min gedaan worden soms is er wat foefeling bij de volgorde van de bestellingen - bij druk iedereen doet een beetje alles en das regelmatig chaos bij het observeren - sommige zou meer vriendelijk zijn : een glimlach, een bedankt enz, kost niet zoveel.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frituur Benny met het openbaar vervoer


Harelbeke Royal 50 meter
72
74
75
Harelbeke Royal 60 meter
72
74
75
Harelbeke Marktstraat 380 meter
72
74
75
Harelbeke Nieuwe Brug 390 meter
72
Harelbeke Marktstraat 420 meter
72
74
75

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid