facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur ben

Frituur ben
Adres: Meerstraat 10 a, 9070 Heusden, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0495304563
Stad: Heusden
Route: Meerstraat 10 a
Postcode: 9070


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Woensdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur Heusden
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Food is Life Food is Life 106 km Food is Life Mini-jongerenonderneming VERKOOP Buy, if you are happy!
Recensies
Voor mij mag dit frietkot 10 steeds verzorgt en bovenal heel lekker frietjes en stoofvlees. Dat zijn mensen die hun werk doen met hart en ziel. Mijn grote dank aan de uitbaters van dit frietkot.
Op de drukke momenten stevige wachtrij … wat niet onlogisch is gezien de lekkere frietjes! Tartaar is top. Telefonisch reserveren is mogelijk net zoals vlot parkeren.
Totaal niet vriendelijk. vraag je tomatenketchup krijg je curry ketchup. Vorkjes "vergeten" en natuurlijk liefst cash voor zijn zwarte boekhouding. Nooit meer !!!!!
Lekkere knapperige frietjes en zeer vriendelijke bediening
Beste frituur van Gent en omstreken nog echte nostalgie een frietkot wat je niet zo veel meer ziet super lekker ook en een top uitbater
Zeer lekkere, verse, goed gebakken frietjes. Op een drukke zondagavond het wachten waard.
Heel fijne frituur bestelling per bestelling word afgewerkt zoals het hoort lekkere frietjes en lekkere snacks zeker een aanrader
Lekkere frietjes. vlotte bediening. Aangenaam verrast van dit kleine charmante frituurtje. Wel jammer dan het geld eerst op het inpakpapier terecht komt. Maar los van dit is dit nog een "Old Style Frietkot" zoals je er vroeger meerdere vond op elke gemeente of stad. De meesten zijn nu in een woning waardoor deze zaak toch wel wat nostalgie opwekt.
Kleine barak aan de kant van de weg, geen zitplaats op een bankje naast de frituur na. De ware charme van een frituur! Daarnaast eet je hier de beste frieten uit de buurt. Ik ken zelfs mensen die van 30km verder speciaal naar hier komen voor de lekkere frieten.
Nog eens echte Belgische frituur met uitbater Ben die zijn kwaliteit belangrijk vindt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid