facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur Amuz

Frituur Amuz

Info

Voor zelfbereide gerechten, lekkere frietjes en aangename sfeer ben je bij frituur Amuz op de juiste plaats.
Iedereen van harte welkom!

Adres: Akrenbos 78a, 1547 Bever (België)
Telefoonnummer: 0498431286
Stad: Bever
Route: Akrenbos 78a
Postcode: 1547


Recensies
Lekkere frietjes en ook de huisgemaakte hamburgers zijn top. Vlotte en vriendelijke bediening
Heeft al 2x heel schijnbaar laten merken dat hij problemen heeft met vegetarisch voedsel en elektronische betalingen maar biedt beide opties wel aan. Kan veel vriendelijker!
Lekkere frietjes, heel propere frituur en heel vriendelijke mensen!
Gezellig, lekkere friet en grote keus aan snacks. Vlotte en vriendelijke bediening.
Geprobeerd te bellen om een bestelling door te geven om op te halen eerste keer wordt er opgehangen terwijl je je voorstelt, dan wordt ik twee keer weg gedrukt en vervolgens heel vluchtig wordt er gezegd we nemen geen bestellingen op! Wat een rare klant-ontvriendelijke service
Beste frituur waar ik ooit al heb gegeten ! Fervente frituur bezoeker hihi. Goed gebakken frieten, goede porties ! Heerlijk zelfgemaakte stoofvleessaus en tartaar ! Lekkere frisse burgers van het huis. Perfecte bicky geroosterd broodje, 3 sauzen, gedroogde ajuintjes ! Zelden foutjes in de bestelling. Sociale vriendelijke uitbater alsook zijn dochters. Een echte aanrader !!
Goede frieten, geweldige producten van het huis hamburger, stoofvlees, ... Deze frituur wordt uitgebaat door een echte kok en dat is ook te merken aan de eigen bereide producten. De bediening is ook super vriendelijk. De frituur is gezellig, je zult er met veel plezier je frietjes opeten. Drukste moment is vrijdag avond. Hoewel ze met 4 man goed doorwerken kunnen ze dan niet vermijden dat de frituur soms vol zit.
Zeer lekkere hamburger van het huis. De zelfgemaakte speciaal saus is zeker een aanrader.
Lekkere frietjes, grote pakken ook de zelf gemaakte hamburgers een aanrader
Zeer vriendelijke bediening, zeer netjes. De frietjes zijn zeer lekker en ook de huisgemaakte producten zijn zeker aan te raden hamburger, balletjes in tomatensaus, speciale saus..... Echt een aanrader.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar Frituur Amuz met het openbaar vervoer


Bever Akrenbos/Bloemendael 300 meter
73
Bever Akrenbos/Bloemendael 310 meter
73

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid