facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frituur-13 Schriek

Info

Frituur-13: kom genieten van onze heerlijke frietjes!

Geschiedenis

frituur



"Frituur-13 in Schriek biedt u een keuze aan snacks en sauzen !"
Adres: Leuvensebaan 36a, 2223 Schriek, Antwerpen, Belgium
Stad: Schriek
Route: Leuvensebaan 36a
Postcode: 2223



op zoek naar gerelateerd: Frituur 13 Hasselt, Frituur 13 klik en eet, Frituur Hasselt leveren, Frituur in de buurt, Frituur 13 Facebook, Frituur Tremelo, Frituur Putte, Frituur Keerbergen
Recensies
Beste frituur van heel Schriek en wijde omgeving. Lekkere frieten en snacks aan betaalbare prijzen. Super toffe uitbater die je steeds met een welgemeende glimlach begroeten en bedienen. Dankzij hun eet ik zonder last nadien darmziekte omdat er speciaal frituurvet wordt gebruikt dat dagelijks ververst wordt. Waarvoor heel veel dank! Kortom een super frituur, allen daarheen!!!
Super lekkere frietjes gegeten. De beste stoofvleessaus en tartaar dat ik sinds lang gegeten heb. En buiten dat, super vriendelijke uitbaters die graag een gezellig praatje met je maken. Familiaal ontvangst! Ook is er Duvel aanwezig, niet onbelangrijk! :-. Merci Frank en vrouw!
Een goed maar net niet excellent frituur. Frietjes waren voor het grootste deel knapperig & goed gebakken. Maar hier & daar was er toch eentje dat niet iets knapperig mocht. De snacks waren ook van goede kwaliteit & goed gebakken. Zeer vriendelijke eigenaars / bediening. Gezellig & kleurrijk interieur. Zeker aan te raden in deze buurt.
Heel vriendelijk, goeie ontvangst en lekkere frietjes!! Dankjewel
Lekkere frietjes, burgers en snacks, grote portie... heel vriendelijk!!! wij zijn fan.
Super vriendelijke eigenaars en goede service.... lekkere frietjes
Weer eens zeer tevreden thuis gekomen van frituur 13 , ik ga daar elke week frietjes halen en nog nooit teleur gesteld geweest altijd vers en lekkere frietjes, Ook altijd even vriendelijk , je ziet dat die mensen gepassioneerd met hun vak bezig zijn ook is het daar altijd kraaknet iemand die iets anders schrijft vind ik heel vreemd na al die jaren alleen positief voor mij de beste frituur die ik ken en ik ben niet gemakkelijk en dat is mijn ervaring iemand die iets anders schrijft is dikke zever wou ik effe kwijt die mensen verdienen alleen de waarheid positief dus merci voor het lekkere eten en jullie vriendelijkheid punt.
Optijd vet veranderen. Vlees was niet doorbakken en niet krokant Frieten waren karton. Aldus geen goede ervaring in dit frituur 1ste en laatste keer.
Zeer vriendelijke mensen, lekkere frieten!
Zeer vriendelijk, maar zowel de frieten als het stoofvlees & -saus waren niet lekker, de andere reviews hier leiden dus tot verwarring bij ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid