facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friture Charles

Info

Fritures Charles (depuis 1956)

Geschiedenis

Depuis maintenant 3 générations, situé sur la place Dumon à Woluwe-Saint-Pierre (Stockel), La Friture Charles vous accueille toujours avec plaisir et mets tout son savoir faire afin de vous proposer, sans doute, les meilleures frites de Bruxelles.
Venez goutez au plus vite ce que la Belgique fait de mieux, et si vous avez un moment de nostalgie, n'hésitez pas à demander vos frites dans un cornet à l'ancienne (seulement les midis).



"Depuis maintenant 4 générations, situé sur la place Dumon à Woluwe-Saint-Pierre Stockel, La Friture Charles vous accueille toujours avec plaisir et mets tout son savoir faire afin de vous proposer, sans doute, les meilleures frites de Bruxelles.Venez goutez au plus vite ce que la Belgique fait de mieux, et si vous avez un moment de nostalgie, n'hésitez pas à demander vos frites dans un cornet à l'ancienne seulement les midis."
Adres: Place Dumon (STOCKEL), 1150 Sint-Pieters-Woluwe
Stad: Woluwé-Saint-Pierre
Route: Place Dumon (STOCKEL)
Postcode: 1150


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 15:00

Recensies
Zeer goede frituur voor de omgeving waar dat hij zich bevindt! Uitbaatster & haar personeel zijn zeer vriendelijke dames en zeer klantvriendelijk gericht naar de klanten toe. Staan vrij open voor de wensen van de klant. Bij Friture Charles heb je zowel zeer goede kwantiteit & kwaliteit voor jouw frieten! Een frituur van 1956, vind je niet meer zo makkelijk ;- Houden zo!
De vrouw die onze bestelling opnam was ongeduldig en chagrijnig. Ze begreep de bestelling verkeerd, en toen ik tijdens het bestelproces dat corrigeerde werd ze boos en ging ze gooien met het sausbakje. Daarna liet ze mij betalen voor saus die ik niet besteld heb. Echt ongelooflijk. Ook was ze onbeschoft in haar communicatie. De friet overigens vies. Doordrenkt van oude olie, en veel te zout. Ik kom hier nooit meer.
Vanavond nog lekker GOUD gebakken frietjes gegeten!! Jaren klant bij dit etablissement. De uitbaatster en haar personeel doen er alles aan om hun klanten tevreden te stellen. Zeker niet aarzelen om er een snack te gaan als men in de omgeving is!!
A cada dia pior
Mijn friet was hard en droog ... een frituur niet waardig!
Sinds 1983 kom ik regelmatig in frituur Charles en kende ik ook Leon de la chee de Stokkel! Ik vraag ze altijd in een hoorntje! Hier met Dallas-saus! Een goed Brussels fritkot trouw aan zijn traditie om te combineren met een bioscoopsessie in het mythische Stokkel!
Wij wonen in de regio, en eerlijk gezegd is de kwaliteit van de friet daar niet meer droog beetje hard, daarentegen vriendelijk personeel niets te zeggen kunnen we elektronisch betalen zoals de wet het onlangs heeft opgelegd? bav
Mijn verlangen naar friet werd perfect vervuld. Ze waren heerlijk geen spijt. Ik kom zeker terug! Bedankt
Frieten zijn net mensen, sommige vind je lekker, andere niet. CHARLES is echt een van de beste in Brussel. Als je van vette kleine dunnere frietjes houdt, dan is dat iets voor jou. Je moet ook alle andere dingen proeven. Boulette Maison en Belcanto zijn de beste! Koop een Mitraillette als je echt heel erg honger hebt.
voor een eerste keer is het jammer om te zien dat eenmaal thuis 5 min lopen alleen frietjes niet erg groot en vooral allemaal moeilijk te eten zijn. misschien zijn de 2 dames niet gewend om patat te maken. Ik zal er weer blijven als ik er een andere persoon in zie
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid