facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fritkot Max

Fritkot Max
Adres: Groenplaats 12 , Antwerpen 2000, BE
Stad: Antwerpen
Route: Groenplaats 12
Postcode: 2000


Openingstijden

Maandag: 12:00-00:00
Dinsdag: 12:00-00:00
Woensdag: 12:00-00:00
Donderdag: 12:00-00:00
Vrijdag: 12:00-00:00
Zaterdag: 12:00-00:00
Zondag: 12:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur De Max Jeuk, Frites Atelier Antwerpen, Frietmuseum Antwerpen, Beste friet Antwerpen, Frituur Deurne, Friterie Antwerpen, Frituur Ekeren, Frituur Max
Recensies
Vooraf op internet gezocht waar we de beste friet van Antwerpen konden halen. Fritkot Max kwam als 1e in ons scherm. En het is 100% waarheid. Wat een heerlijke friet. Er stond de hele middag een lange rij. Veel frietkramen en restaurants in de buurt maar toch gaat iedereen hierheen. Wij hadden frietzak maat L Large Dat is echt mega groot als scheelt het niks met een M medium ik prijs 0,20 en hoeveelheid. Goudgebakken friet. En ontzettend veel sauzen waar je uit kon kiezen en zelf mag tappen. Wij hadden stoofvlees erbij, en de kinderen vochten erom wie het bakje mocht uitlepelen. Zo lekker was het dus. Een hele vriendelijke hardwerkende mevrouw achter de balie die alles alleen doet. Maar wij stonden desondanks toch maar zo'n 20 minuten in de rij. Het loopt goed door. Echt een aanrader voor een heerlijke zak friet.
Afschuwelijk, er was geen zout beschikbaar. Frieten waren te groot en te hard gebakken. Lichte melig smaak. Als kers op de taart, kan men absoluut geen gebruik maken van de bestaande toiletten. Ik kom hier nooit nog.
Zeker een goede frituur met natuurlijk goede friet! Niet te groot, niet te klein, net zoals het moet zijn. Ze zijn goed gebakken en hebben een lekker smaak. Ook mijn snack, in dit geval een sito, was goed gebakken en lekker. Leuke plek om te eten, zeker op het 1ste verdiep met zicht op de Groenplaats. Ook is het leuk dat je je eigen potje krijgt om uit verschillende sauzen te kiezen ik denk een stuk of 10 toch wel. Enigste reden waarom er geen 5 sterren staan is het ontbreken van een toilet die er vroeger vermoedelijk wel was.
De patat was lekker, maar ontvangst en aankomst was vreselijk. De werkneemster had vlak voor onze aankomst een sigaret opgestoken en zat voor de deur op het terras te roken en de socials aan het bijwerken op haar mobiel. Ze zou er subiet aankomen. Dat duurt best lang, wachten tot iemand klaar is met roken. Ondertussen lag de zaak bezaaid met gevallen patatjes en had de sauzenbar al enige tijd geen doekje meer gezien. Oké, ze zal het wel druk hebben gehad en moeten beide verslavingen worden onderhouden, alvorens ze de rest van de avond door moest werken. Ga mij alleen niet stom aankijken als ik vraag of je niet eerst je handen moet wassen nadat je gerookt hebt. Toch zou ik hier nog een keer een patatje komen halen.
Ondertussen is de blonde en onbeschofte Gerda er niet meer!! Gelukkig oef. Deze week bedient door een jong, fris en vriendelijk meisje. Absoluut aan te raden want de frietjes waren ook nog es heel lekker gebakken. Veeel beter dan frituur nr.1 want die heeft zijn beste tijd wel gehad.
Geen toilet aanwezig, verkeerde prijzen aangerekend, bediening ronduit degoutant. Ik ben zelf verantwoordelijke in de horeca en begrijp dat het af en toe ietwat teveel wordt maar geen haar op mijn hoofd dat er aan denkt om een klant die gelijk heeft & t vriendelijk probeerde over te brengen zo te behandelen. Ik persoonlijk, had mijn personeel die zo met klanten omgaat, per direct ontslaan. Dit was om 21u ‘s avonds op 29/12.
Heeel lekkere frietjes en ook een van de betere cervela's. Helaas niet veel plaats om te zitten tenzij buiten, maar het was 1°C, dus niet ideaal en ook vrij lang moeten wachten.
De beste frietjes die we ooit hebben gehad Ik vond vooral de zelfgemaakte tartaarsaus lekker
Heerlijk! 2e keer dat ik daar eet, zeker een aanrader. De gewone mayonaise is daar de zure Belgische even een tipje Waar voor je geld en heerlijke patat!
Heerlijke friet! Bestellen en maken duurde erg lang, maar dat was het zeker waard. In grote zakken bomvol saus. Kot is leuk aangekleed; een echte kot in de winkel. Fantastisch!
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor Fritkot Max.

Antwerpen fastfood

openingstijden, locatie, vervoer. Groenplaats 12 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. Fritkot Max adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met Fritkot Max. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over Fritkot Max delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mcdonald's Mcdonald's 18 meter
Mc Donalds Mc Donalds 21 meter
Mcdonald's Mcdonald's 28 meter
Mama's Garden Mama's Garden 31 meter
Dönerland Dönerland 55 meter
Mozes Mozes 114 meter
Kumpir Eethuis Kumpir Eethuis 171 meter
Frituur 't Stad Frituur 't Stad 202 meter
Chez Vincent Chez Vincent 249 meter
Top Frituur Top Frituur 287 meter
Loa Loa 298 meter
Pasta Time Pasta Time 307 meter
Burger king Burger king 324 meter
Urban Wraps Urban Wraps 363 meter
Smaeck Smaeck 365 meter
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid