facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fritkot

Fritkot

Info

Friterie et burgers de qualité
Food truck
Évènements privés ou public
Festivals, portes ouvertes, expositions, salons, conventions, concerts, mariages,

Adres: Rue de village 40, 1640 Sint-Genesius-Rode
Telefoonnummer: 0473550305
Stad: Sint-Genesius-Rode
Route: Rue de village 40
Postcode: 1640


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:30
Dinsdag: 11:30 - 14:30
Woensdag: 11:30 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: Frietkot
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restodome Restodome 3 km Nog nooit zo lekker gegeten. Het is een feestje om hier te eten. De bediening is goed...
Xin Restaurant Asiatique Show Cooking Xin Restaurant Asiatique Show Cooking 3 km Lekker eten maar chaotische bedoening aan het zelfbedienings buffet. Veel lawaai, ond...
Recensies
Al jaar en dag de beste frituur in de steek, degelijk aanbod en super vriendelijke uitbaters. Parking voor de deur.
Het belangrijkste: de frieten zijn superlekker. Veel keuze aan vleesjes. Het koppel dat de frituur ophoudt is heel vriendelijk en hulpvaardig. Mooi e en proper afgewerkte zitruimte. Aanrader.
Heel lekker frietjes...beste frituur van de streek Beersel - alsemberg- rode proper, vlotte bediening. Ideaal voor de werkweek mee af te sluiten met een lekker frietje. Smakelijk !
Heel lekker, vriendelijk, bestellen mogelijk, bestelling is klaar op afgesproken uur. Een aanrader als je zin hebt in lekkere frietjes.
Propere zaak met zeer lekkere frietjes ! De uitbaters zijn zeer vriendelijke mensen. Een minpuntje : je kan hier niet met bancontact betalen en dit zou wel mogen voor zo een goed draaiende zaak !
Top ! Zoals elke keer !
Frieten? Eén adres: Frituur Ten Broek! Geen vettige troep, maar lekkere krokante frietjes. Oh ja, ze zijn er supervriendelijk!
Top fritkot lekkere frietjes goe gebakken vlees en sympathieke eigenaars en personeel zeker en aanrader als je in de buurt ben doe zo voor
Zeer lange wachtrij op spitsuren, maar zeker de moeite waard! Lekkere krokante frietjes en goede snacks. Beste uit de buurt!
Zeer mooie,nette frituur. Heerlijke frietjes,stoofvlees sous.snelle bediening. Zeer goede bediening en vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid