facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friterie Oh Loup

Friterie Oh Loup

Info

service de livraison à domicile dans un rayon de 10 Km pendant les horaires d'ouverture



"Envie de bons et frais? Vous êtes à la bonne adresse au Friterie Oh Loup! Nous vous gâterons avec toute sorte de délicatesse.Venez le goûter !"
Adres: Rue Du Nord 2, 7110 Houdeng-Aimeries, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: 0494114389
Stad: Houdeng-Aimeries
Route: Rue Du Nord 2
Postcode: 7110



op zoek naar gerelateerd: Frite au Loup
Recensies
Wauw echt verschrikkelijk! Vreselijk walgelijk ja... Goed buiten het feit dat de bezorger niet op het juiste adres was, was de bestelling helemaal niet de juiste! We vragen om een ​​spies van een drumstick, we hebben een speciale drumstick gemaakt.... kortom, we moeten ook de botten eten. Frieten niet goed en erg zout. Eindelijk geen logica. En oprecht laten de gehaktballen te wensen over. Nu al pijn in de maag. Ik raad het helemaal niet aan. Er zou een kleine doorgang moeten zijn vanaf de afsc...
Absoluut geen aanrader, we hadden niet de gewenste bestellingen. We aten taco's met ongeordend vlees etc. Slechte prijs-kwaliteitverhouding. De friet was lauw en niet super goed. Bestelling ontvangen in 1u30. Sjofel brood. Ik raad het helemaal niet aan.
Absoluut verschrikkelijk! Ik raad deze frituur niet aan. We bestelden taco's en kregen het tegenovergestelde van wat we bestelden. Ze hebben alles fout. Ongekookte frietjes. Slechte prijs-kwaliteitverhouding. Ik zal niet meer bestellen.
Vluchten!!! Allereerst wordt ons verteld dat de bezorging binnen het uur plaatsvindt en de friet arriveerde 2.30 uur later! Patat koud, zacht, niet gaar!! De hete cervelas van de kauwgom!! We vragen om 2 normale spiesjes zonder paprika, we krijgen 2 spiesjes met paprika en bijna aangebrand!! Het harde gebrek aan saus, droog !! Dus 1 keer maar niet 2!!
We bestellen al 2 weken achter elkaar. Ik vraag om een ​​bepaalde tijd en het wordt veel later geleverd dan verwacht. Daarnaast hebben we altijd fouten of omissies in de bestelling. Niet wat we bestelden en... Dit is de laatste keer dat we daar bestellen.
Vanavond besteld en 1u10 te laat ontvangen!! De friet warm en niet gaar, de salade warmer dan de friet! Ik bestel echt niet meer. 44€ in de prullenbak!! Een ramp !!!
Vluchten !! Weggegooid geld... Degeulace, de blauwpaarse kip, om nog maar te zwijgen van de "vervallen" geur, de ongekookte frietjes! 55 euro in de prullenbak gegooid. PS: zelfs mijn hond wilde het niet! Ik raad het helemaal niet aan!!!!!!!!!!!!!!!
Een horror ... Meer dan een uur wachten .. Fout in de bestelling .. koude en natte friet .. warme salade .. je moet van baan veranderen !!!
De eerste en laatste keer voor ons ook omdat de cervelaat te gaar was en niet eens de schil had verwijderd, de special in saus was te droog, de friet was allemaal zacht, en vertel me niet ja, het is omdat je te laat kwam nee!
Absoluut niet goed!!! Brood te gaar gefrituurd niet gaar reepjes merguez is voedsel opnieuw verpakken, zelfs mijn hond wilde het niet eten Ik raad het helemaal niet aan er moet een grote inspanning worden geleverd!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid