facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friterie Chez Regine

Adres: Tenneville
Telefoonnummer: 0470 328647
Stad: Tenneville



op zoek naar gerelateerd: Friterie La Roche-en-Ardenne, Friterie Bastogne, Friterie Marche-en-Famenne
Recensies
Prima parking. Matig gebakken frietjes
Top zaak was het vroeger toen Regine er nog in stond nu staat er wat jeugd in totaal onverzorgd niet gekleed totaal geen horeca mensen alleen maar afromen prijzen die nergens opslaan dan krijg je ook zo weinig triest echt triest wat een waardeloze friture is dat geworden. Dus mijn advies luidt zoek wat anders Gr Jos
Helaas niet meer de gekende kwaliteit van weleer. Regine is gestopt en de huidige eigenaars “bakken” er niet veel van. Groenige vol au vent zonder smaak, geen entrecote meer en de frieten zijn een aanfluiting voor de Belgische friet-cultuur. Zeer jammer.
Fritten waren veel te hard gebakken maar toch nog zo slap en vettig als iets, we hebben zeker 45 minuten moeten wachten, mini loempia's waren gewoon doorweekt van het frituurvet. De man dat er werkte ging de vuilbak leegmaken en wegzetten en waste niet eens zijn handen, echt geen aanrader!
Frieten niet lekker, gebakken in oud vet. Alles oogt smoezelig en onfris.
Vriendelijk personeel, lekkere frietjes. Ik was mijn handtas hier vergeten en we waren ondertussen al een uur verder gereden grote paniek, gelukkig waren het zeer vriendelijke mensen waardoor ik mijn handtas uiteindelijk terug gekregen heb! We komen hier zeker terug!
Man man wat is me dat ? Heel grote paniek om een bestelling van 12 frieten te verwerken. Geloop naar de keuken. Geen oplossing. Nog meer paniek want er zit reeds een tafel die net 9 frieten nodig hebben. Dan maar de bazin even bellen voor hulp we dit moeten aanpakken. Met veel plezier een andere oplossing gevonden. Al het aanwezige personeel was wel zeer vriendelijk zelfs bij het verlaten van de zaak. Hiervoor wel een pluim. Maar het blijft wel een surrealistische ervaring als je als enige klant voor de toog staat en men de "mega" bestelling niet aan.
Vuil, onvriendelijk, NOOIT meer!!! We bestelden in ons beste Frans een pak frietjes, saus, stukje vlees en bijhorend drankje. We zetten ons aan een tafeltje buiten en wachtten geduldig af. Al snel zagen we niet 1, niet 2, niet 3, maar ondertussen al 4 cliënten bediend werden ná ons. Na een uur begaf ik me naar binnen & vroeg waar de bestelling bleef ‍. Het antwoord was degoutant in ‘t Frans ‘Och , we hebben jullie enkele keren geroepen maar kregen geen reactie.’ Onbegrijpelijk! We zaten daar gewoon ‘te wachten’ op onze bestelling?! Het hoefde voor ons niet meer. Onze zin en honger was over het was ondertussen al over 21u00. Het ging blijkbaar niet enkel fout bij ons . Naast ons zat het groepje meisjes dat veel verder in de rij stond maar wél de bestelling ontving aan tafel buiten wiens bestelling blijkbaar niet klopte ook zij keken maar teleurstellend. Naast deze hele misbediening zagen de andere bestellingen er vies, vettig én vuil uit de bazin is alvast het perfecte uithangbord om van dat vuile barak een ‘frituur Flodder’ te maken. We zijn al op vele plaatsen in de wereld geweest, maar met de pure ‘streetfood’ in Thailand wordt je op een correcte, vriendelijke en lekkere / smakelijke manier bediend. Teleurstellend dat zo’n zaak nog kán blijven bestaan . Woorden schieten ons te kort voor de ‘laksheid’ en vóóral de ‘je m’en fous’ reactie als je daar met grote honger na meer dan een uur nog zit te wachten!!!! Een 1 op 10 zou nog te veel zijn! Een echt vies, vuil, vettig frituur!!!!! Sluiten die handel en sociale inspectie op afsturen!!!!!
Maar vanuit Martelange kwamen we langs Friterie Chez Regine, een prima plek om even de honger te stillen, goed toeven daar en prima kwaliteit, ben er naderhand als het even kon vaker langs gegaan, ook al had ik geen honger ha ha ha. zie foto van de drie geparkeerde vrachtwagens waarmee we uit Italië kwamen, links de Renault Magnum waarmee ik zelf reed, de DAFXF 105 SSC was van Peter Tuynder zelf. De middelste was van een chauffeur van de Jong uit Pijnacker. Coming on 9 May 2009 from Italy and with a stopover at the BP in Martelange and via the N4 or the old route through the Ardennes, without a doubt one of the most beautiful routes I have ever driven and also like to drive instead of the E 411, but you only join in the vicinity of Trieu d'Avillon and then continue in the direction of Brussels/Antwerp, where we later that day visited the Kempische dock-Zuidkaai where the former zen ship Radio Veronica was still located. But from Martelange we passed Friterie Chez Regine, a great place to satisfy the hunger, a good place to stay and good quality, I went there more often afterwards if I could, even though I wasn't hungry ha ha ha. see photo of the three parked trucks with which we came from Italy, on the left the Renault Magnum that I drove myself, the DAFXF 105 SSC belonged to Peter Tuynder himself. The middle one belonged to a driver of De Jong from Pijnacker.
Voor zolang ik het ken is het er goed om te eten en krijg je veel voor u centen, de parking voor camions is wel klein aan het worden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid