facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friterie Au cornet gourmand Ensival

Friterie Au cornet gourmand Ensival

Info

Friterie au cornet gourmand

Rue jean martin maréchal 3
4800 ensival

Mail [email protected]



"Foodtruck friterie pour vos événements professionnels ou privésEn province de Liège"
Adres: Rue jean Martin maréchal, 4800 Ensival, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0473578754
Stad: Ensival
Route: Rue jean Martin maréchal
Postcode: 4800


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00
Woensdag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: maria aime la frite, ensival pompe
Recensies
Goed vreten hier
Er staat van 11.00 tot 22.00 open! 7 dagen per week! Wij lopen om 16.15 uur naar binnen en worden 'hartelijk' ontvangen met de woorden: fermez! 17.00 open. Slechte zaak!
Heerlijke patat gegeten daar, had een middel friet besteld maar middel is daar meteen een kilo patat
Pas de openingstijden aan
Een schone friteskot.
Frituur zoals vele anderen. Ik ben het er niet mee eens dat het een van de beste in België is. Ik heb elders veel betere friet gegeten. De service is erg goed, vriendelijk personeel. De prijzen zijn hetzelfde als in andere Friteries... Parkeren: Ongeveer 5-6 parkeerplaatsen.
Een geweldige ervaring met de Chez Fred-foodtruck. Netheid, de all-in formule, lekkere producten zijn allemaal kwaliteiten van een foodtruck en dit voor een zeer aantrekkelijke prijs! Heel erg bedankt en tot volgend jaar!
We zijn nogal teleurgesteld in dit etablissement. Bekroond als beste frituur van de regio Luik, lieten we ons verleiden. Toen we aankwamen waren de weinige tafels allemaal vies, we moesten vragen om ze te wassen Basiskeuken en friet niet uitzonderlijk Veel "chambart" tussen het personeel, we waren de enige klanten en hadden moeite om elkaar te horen. . . Jammer
Maar wat een teleurstelling!!!! Vermoedelijk de beste friet in Luik??? Misschien zijn we in de fout gegaan? Antwoord op de vraag: a.s. zondag rond 12:45 uur.
In het laatste nieuws, de 9e beste frituur van België is eindelijk gesloten... niemand zal er spijt van krijgen. wil je iets anders eten dan wat je besteld hebt, dan ben je hier aan het juiste adres. Bij de laatste 3 bezoeken zijn er altijd fouten geweest ... als ze daar de 11e beste frituur van België zijn volgens wat ze trots laten zien eet ik niets anders dan frietjes. Niet sterk aanbevolen Jammer dat het niet mogelijk is om minder dan één ster te plaatsen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid