facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor frit'land colfontaine

frit'land colfontaine

Info

Snack avec restauration rapide avec grillades, et tous nos plats en enporter



"Viande cuite au grill spécialiste hanburgeur de boeuf brochettes maison de première qualité"
Adres: place du peuple 18, 7340 Colfontaine
Telefoonnummer: 0472602671
Stad: Colfontaine
Route: place du peuple 18
Postcode: 7340


Openingstijden

Maandag: 18:00 - 22:00
Dinsdag: 18:00 - 22:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Chez Sandro l'Authentique Chez Sandro l'Authentique 1 km Maar wat een teleurstelling! Meer dan 20 minuten wachten zonder iemand anders, Er ont...
Friterie de la Place de Wasmes Friterie de la Place de Wasmes 2 km Geschokt, ongehoord!! Bestelling geplaatst voor 18.05 uur, sms ontvangen voor 19.35 u...
Les délices de Rosa Les délices de Rosa 3 km Spécialités Burgers maison - Grillades - Pitta
Recensies
Eerste keer en niet de laatste....bedankt....aankomst voor een professioneel onderzoek en een geweldig welkom met een super genereuze baas ondanks de crisis, inflatie en alle rommel... Vriendelijk, zeer glimlachend personeel en vooral een zeer royaal huis .... Ik moest daar 5 minuten blijven en ik bleef 1u30 Ga zo door, ik ben in ieder geval heel snel terug, heel erg bedankt en nogmaals gefeliciteerd voor je moed, je vrijgevigheid Niets te zeggen dat het super goed was Dank aan het hele team....
2 uur 30 voor een hamburger en friet het kwam rauw aan en 2 gehaktballen, het is beschamend! Wanneer we niet weten hoe we een bestelling moeten respecteren, annuleren we deze in dit geval. We bellen en het enige antwoord dat we krijgen is: "Ach ja maar ik weet niet wanneer je geleverd wordt". Nooit meer, zelfs geen excuus voor de vertraging en geen commercieel gebaar.
Service niet erg correct, ontvangst is beperkt als je niet stoort, ruzie met het personeel. Het is niet de eerste keer dat ik daar ben en eerlijk gezegd zal ik niet nog een keer gaan! Teleurgesteld!!
Absolute nietigheid! Vluchten.
Niet de eerste keer dat ik het etablissement bezoek ik denk dat het de laatste keer zal zijn, vaak ruzie tussen de werknemers, de bazen,... Ze schreeuwen naar elkaar in het bijzijn van de klanten. Frituur niet aan te bevelen!
Zeer goede frietjes
Dit is DE enige frituur waarvan ik weet dat ik kan eten zonder zorgen over DE versheid, de kwaliteit van zowel de HEERLIJKE friet als het vlees vers, bijv. plakjes vers spek, rundvleesspiesjes, net mals gegrild, aangeboden door dit onberispelijke etablissement , plus de mogelijkheid om ter plaatse te eten, SYMPA Patrons, elke dag open tot 22.00 uur 23.00 uur in het weekend SLUITINGSdag op woensdag.
Ik ga er al meer dan 10 jaar! NOOIT teleurgesteld, constant, service, netheid, welkom en service. Blijf vooral zoals je bent!
Ik heb Frit'land ontdekt dankzij mijn man en voor ons is het een veilige gok: goed bediend door een vriendelijk team en vooral een goede durum en uitstekende friet.
Uitstekende frituur waar we een keer per week bestellen! Alles is er heerlijk! We wachten trouwens op onze bestelling
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid