facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frigola

Frigola

Info

groenten, fruit, italiaanse specialiteiten, fruitbox, vers appelsap, Nieuw verse soep en versneden groenten ( hutsepot, spaghetti, ...)



"Dagverse groenten en fruit, huisbereide soepen, pasta's en maaltijden, saladebar, fruitsalade allemaal dagverse eigen bereiding en tappasbar."
Adres: Grote Baan 124, 9920 Lovendegem
Telefoonnummer: 092510524
Stad: Lovendegem
Route: Grote Baan 124
Postcode: 9920


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Groenten en Fruit 't Konijntje Groenten en Fruit 't Konijntje 556 meter 't Konijntje is een groenten- en fruitwinkel maar dan met extra's. De winkel is ook o...
Recensies
Topzaak voor groente en fruit. Steeds de beste kwaliteit.
Misleidende mail ontvangen i.v.m 1 zakje ajuin. Stond duidelijk op dat de aktie ging vervallen op 6 okt. maar blijkbaar waren we vandaag al 6 okt i.p.v 4 okt. Dus geen "dag van de klant" maar "dag van de bedriegende zelfstandige" die steeds klaagt en zaagt. PROFICIAT aan zo iets kleins leert men de misleidende zelfstandige kennen.
Zeer goede service en bediening.
Zeer verzorgde zaak. Mooi aanbod fruit, groenten en diverse klaargemaakte gerechten. Vriendelijke bediening. Is niet onmiddellijk in mijn directe omgeving, maar als ik er langskom ga ik er zeker terug.
Mooie fruit en groentezaak. De tapasschotel was heerlijk en alles zeer vers! Vriendelijke bediening!
Vriendelijk vlugge bediening
Grote keuze aan artikelen. De producten zijn ook heel vers. Verkopers zijn vriendelijk en attent.
Top zaak, altijd lekkere verse soep en gerechtjes.
Mooi aanbod. Goede prijs kwaliteit.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid