facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Friet Sebiet

Friet Sebiet

Info

OPENINGSUREN:
Maandag - donderdag:
11u30 - 14u00 / 17u30 - 22u30
Vrijdag + zaterdag
11u30 - 14u00 / 17u30 - 23u00
Gesloten op zondag
BE 0697.905.102

Adres: Gistelsteenweg 133B, 8490 Varsenare
Telefoonnummer: 050 73 78 53
Stad: Varsenare
Route: Gistelsteenweg 133B
Postcode: 8490


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Frituur express Jabbeke, Frituur Unipage, Openingsuren Frietpunt, Frietpunt Jabbeke
Recensies
Supper toffe zaak. Wij zijn op vakantie aan zee met de kinderen en het is niet altijd makkelijk om aan zee iets te gaan eten met kinderen. Via google toevallig tegen gekomen en supper tevreden. Een grote friet is echt een GROTE friet. Lekkere frietjes lekker vlees. Prijs kwaliteit zeer goed! Kindjes tevreden ouders tevreden. Wij komen nog zeker terug!
Eindelijk nog eens goede frituur gevonden. vveesjes perfect gebakken, lekkere bicky burgers. Terras is een pluspunt, vriendelijke bediening.
Mooie, verzorgde frituur. Vriendelijke bediening. Grote portie frietjes. Stoverijsaus apart NIET lekker!
Vriendelijke bediening, goeie frieten! Zelfs wanneer het heel druk is, gaat de bediening hier zeer vlot. Online bestellen ook een pluspunt.
Perfecte frituur! Kleine portie friet was nog te groot voor ons, spijtig dat redelijk wat frietjes in de vuilnisbak belanden. Zou dat bij gft afval mogen?
Zeer lekkere hamburgers, snelle service, vriendelijke bediening. Zelfs een kwartier voor sluitingstijd super bediend geweest!
Verschillende speciale gerechten, lekker, vlotte bediening, mogelijkheid om te parkeren, aangenaam om ter plaatse te eten.
Beste frituur die ik ken! Als we binnenkomen is iedereen er altijd super vriendelijk en enthousiast + wanneer we starten aan onze bestelling kennen ze ons al, wat eigenlijk wel leuk is. Alles dat we er al gegeten hebben vinden we altijd super lekker dus 11 op 10 van ons!
Ik vond dit eerst een goede frituur, maar ze hebben al te veel fouten gemaakt. Ik moet bijna iedere week terugkeren voor een fout die ze gemaakt hebben. Eerst omdat een burger slecht gemaakt is, dan omdat ik een verkeerde saus heb gekregen enz. Ik had eerder geen review geschreven, omdat ik vond dat ze vriendelijk hun excuses hadden aangeboden. Vandaag vond ik het wel erg, de werkneemster aan de kassa heeft volgens mij expres de verkeerde dingen ingetikt: de wrap was de verkeerde, ze heeft cocktailsaus van het huis ingetikt ipv tartaar van het huis. Toen ik terugkwam zei de bazin dat het mijn schuld was omdat het zo op het ticket stond, niet rekening houdend dat haar werkneemster gewoon "doof" is of dat lijkt toch zo als je drie zaken verkeerd intikt. ik voelde me echt enorm beledigd, aangezien ik 100% zeker ben dat ik het juist heb gevraagd. Het personeel is volgens mij daar redelijk incompetent: weten niet hoe ze bestellingen moeten opnemen, nemen die niet goed op, checken hun ticket niet goed genoeg,... Ik kan maar verder opnoemen... Echt jammer.
Beste frituur in de omtrek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid