facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FRIET De MER

Adres: Meeuwenlaan, 2, 8434 Westende-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 0476-46 65 46
Stad: Westende-Bad
Route: Meeuwenlaan, 2
Postcode: 8434


Recensies
Ik zie het personeel en de bazen elke ochtend alles grondig kuisen. Jammer dat er klanten zijn dat zoals varkens eten waardoor het snel vuil kan zijn. Het wachten om te bestellen duurt niet lang. De persoon achter de kassa is sympathiek en volgt de bestelling snel en vlot op. Er is veel keuze, naast burgers, frietjes, bereidingen, typische snacks kan je er ook verse burgers eten zeker de 15 minuten wachten waard. De Frieten zijn goed gebakken; mooi geel. Waarbij de verse burger mooi gepresenteerd is. Het is echt VERRUKKELIJK! Zeker een aanrader! PS: honden zijn toegelaten.
We bezochten deze frituur voor de tweede keer. We kregen een foute bestelling mee. Toen we deze terugbrachten, werd dit heel professioneel aangepakt. We kregen ook een drankje aangeboden voor het ongemak. We hebben genoten van de frietjes en de lekkere stoverijsaus.
Op zaterdag omstreeks 17u45 frieten gaan halen, zeer grote portie maar deze waren totaal niet te eten. Klanten die buiten op het terras zaten gooiden ook hele bakken friet in de vuilbak. Niet vatbaar voor herhaling.
de frietjes waren heel lekker alles is gygenisch vriendelijk behulpzaam goeie bediening niets op aan te merken herhaling vatbaar myriam
Bestelling onvolledig. Je wordt met grote arrogantie bediend. Vette frieten en allemaal kleine stukjes. Niet voor herhaling vatbaar. We zijn teruggegaan en het ontbrekende deel werd meegegeven, met grote arrogantie en zonder excuses. Er werd niet voorgesteld om de bestelling opnieuw te maken, waardoor de rest grotendeels koud was.
Lekkere frietjes maar minder verkregen wegens mega drukte... wat ik jammer vind
Bestelling was niet correct… toen we hier speciaal voor terugkwamen, leek het alsof we bedriegers waren. Vleesjes waren goed, frieten bijna zwart.
Super lekker,verzorgt,zeer vriendelijk mensen ,doe zo voort ,jullie zijn goe bezig ,we komen zeker nog terug
Zeer goede frieten, goede kwaliteit van de frituurwaren. En een uitstekende bediening, niets voor niets al 3 jaar na elkaar beste frituur
Hy. Goeie frituur. Vriendelijke mensen Dier vriendelijk En Geer lekker voor te gaan eten Altijd kritiek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid