facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fremozia

Fremozia
Parket in alle vormen en maten: Fremozia is dé specialist in houten vloeren. Wij zorgen niet alleen voor de plaatsing, maar ook voor renovaties van bestaande parketvloeren.

Bezoek onze parketwinkel in Herent (bij Leuven) en laat je overdonderen door het grote aanbod. Wij hebben voor ieder wat wils: klassieke planken, visgraat, Hongaarse punt, mozaiek, enz.
Adres: Rijweg 93, 3020, Herent
Telefoonnummer: 016583832
eb.aizomerf@ofni
Stad: Herent
Route: Rijweg 93
Postcode: 3020


Openingstijden

Dinsdag: 13:00-18:00
Woensdag: 13:00-18:00
Donderdag: 13:00-18:00
Vrijdag: 13:00-18:00
Zaterdag: 10:00-16:00


op zoek naar gerelateerd: Parket schuren en behandelen, Parket plaatsen, Parket laten plaatsen, Parket schuren en vernissen, Bamboe parket, Bamboe parket prijs m2, Parketrenovatie, Parket opfrissen
Recensies
Wij zijn zeer tevreden met de parket in onze living. Zeer vriendelijk, hulpvaardig en communicatief personeel!
Super vriendelijk. Goed advies! Arend bedankt voor de hulp
We zijn heel tevreden van de renovatie van onze parketvloer. Vriendelijke communicatie en mooie en correcte afhandeling.
Topproducten en topadvies. Ik weet niet of je het ergens anders beter kan vinden. Wij zijn er in elk geval zeer goed geholpen met een mooie vloer als resultaat.
De medewerkers van Fremozia hebben ons parket geschuurd en vernist. Het ziet eruit als nieuw.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid