facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frelu nv

Info

Ramen en Deuren
Aluminium, PVC en Hout

Adres: Moleneindeweg 2, 3520 Zonhoven
Telefoonnummer: 011824960
Stad: Zonhoven
Route: Moleneindeweg 2
Postcode: 3520



op zoek naar gerelateerd: Oben Zonhoven, Ramen en deuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thijs-Interieur Thijs-Interieur 3 km Heel vriendelijke mensen en fijne stiel mannen die prachtig werk afleveren, dat telt!
Recensies
Super vriendelijk ontvangen door Kelly en Jimmy, met hun vakkennis en ervaring denken ze mee en gaan ze met de klant op zoek naar de beste oplossing. Heel professioneel en vriendelijk team, zeker een aanrader. De gekozen buitendeuren zijn prachtig en vakkundig geïnstalleerd, het resultaat overtreft alle verwachtingen! Alle afspraken worden nagekomen, zeer goede en vlotte communicatie. Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking, ik kijk alvast uit naar de volgende keer!
Zéér vakkundig ramen en deuren in aluminium laten plaatsen door geweldig vriendelijke mannen. Op en tot afgewerkt, zowel buiten als binnen. Ik ben een zeer gelukkig man. Naar dit vakwerk mag iedereen komen kijken, dan zijn jullie zo overtuigd. Ook de afspraken zijn perfect nagekomen. Hartelijk dank allemaal
Ontzettend tevreden - heel behulpzame ontvangst bij Kelly, en Jimmy is echt professioneel & ervaren. Tijdens het plaatsen van de ramen en deuren een heel vriendelijk team dat duidelijk respect had voor hun stiel, en aangenaam was om mee samen te werken!
Van tevreden naar ontevreden klant Nieuw paneel voordeur slecht geplaatst Geen overschilderbaar siliconen, verver opnieuw moeten laten komen en betalen. Paneel terug komen recht zetten na verschillende x bellen en langs gaan.Verver weer laten komen weer betalen en einde van de rit nog een factuur in de bus herstelling deur wat vanaf begin niet goed geplaatst was ‍.
Heel tevreden. Fijne mensen die hun vak kennen. Bedankt!
Super service en betaalbare prijs! Kwamen ook alle afspraken na. Ons raam werd geleverd wanneer afgesproken. En dat is niet zo eenvoudig in corona tijden. We zijn nog steeds zeer tevreden over ons groot schuifraam. Goed en snel werk van Jimmy en zijn werkmannen tijdens het plaatsen. Nog eens een dikke merci!
Top service van begin tot eind! Kennis van zaken, super vriendelijk en kwaliteitsvol werk afgeleverd. Wij zijn heel erg tevreden.
Super service en kwaliteit geleverd. Groetjes Marleen en Egie
Zeer goede adviezen, goede kennis
Zeer goede kwaliteit en betrouwbare, vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid