facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Freguco

Freguco
"Interieur zit in ons bloed, al 4 generaties lang. Reeds meer dan 100 jaar investeren we onze tijd in het selecteren en verkopen van de meest geschikte tapijten voor elk type interieur. Online Tapijten is daarom uw tapijtspecialist"
Adres: August van Landeghemstraat 95, 2830 Willebroeck, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 3 886 66 08
Stad: Willebroeck
Route: August van Landeghemstraat 95
Postcode: 2830



op zoek naar gerelateerd: Tapijten webshop, Tapijten promoties, Tapijten winkel, Tapijten merken, Tapijtenwinkel limburg, Tapijt Antwerpen, Belgische tapijten
Recensies
Ruime winkel met mooie tapijten. Tapijten in verschillende prijs klasse en een ruime keuze aan tapijten. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
Goede kwaliteit tapijten voor een schappelijke prijs! Vlotte, vriendelijke communicatie en snelle, kundige levering. Het grote pluspunt is wel de fijne showroom met attent en kundig personeel.
Zeer tevreden. Heel uitgebreide keuze, en handig dat er ook een showroom is om de tapijten te zien en voelen. Vriendelijke service in de winkel, vlotte levering inclusief plaatsing onder zetel en zeer tevreden van prijs-kwaliteitsverhouding!
Erg blij met ons nieuwe vloerkleed. Vloerkleed was niet op voorraad, maar elke keer een statusupdates ontvangen over het kleed. Snel geleverd, netjes verpakt!
Prima service en zeer uitgebreid aanbod aan vloerkleden.
Prachtig mooi tapijt besteld. Zat een klein foutje in mijn gegevens maar deze werden super snel aangepast en ook over de levering werd keurig gecorrespondeerd. Tapijt is netjes geleverd en verpakt. Ben heel erg blij met mijn mooie nieuwe tapijt en de service. Top!
Zeer gebruiksvriendelijke website. Al enkele tapijten online gekocht en nooit bedrogen uitgekomen, kwaliteit gegarandeerd. Telefonisch en via mail ook vlot bereikbaar voor bijkomend advies. Zeer goede service.
Fantastische persoonlijke service en een heel mooi tapijt! Hartelijk bedankt!
Betrouwbare firma, prima service en mooie kwaliteit. Wij zijn zeer tevreden over ons tapijt!
Prachtig buitentapijt, zeer mooie kwaliteit, snelle levering, kortom top!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid