facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor FreelanceNetwork.be

FreelanceNetwork.be

Info

Freelance jobs en freelance opdrachten vinden met www.Freelancenetwork.be . Zoek je een freelancer? Zet dan gratis je opdracht via de homepage.

Geschiedenis

FreelanceNetwork.be brengt sinds 2011 freelancers en opdrachtgevers samen op een platform. Wij sturen de opdrachten door naar de kandidaten, vervolgens nemen de freelancers rechtstreeks contact met de opdrachtgevers op.

Vandaag zijn er meer dan 26.000 geregistreerde freelancers, FreelanceNetwork.be is daarmee de actiefste jobsite voor freelancers in België. We hebben zowel freelance IT'ers, secretaresses, grafisch vormgevers, copywriters, telemarketeers, .... die inspringen op piekmomenten bij u op kantoor als wensen mee te werken aan heel specifieke tijdelijke projecten.

Adres: Aartrijkestraat 42, 8820 Torhout
Telefoonnummer: 050 892 922
Stad: Torhout
Route: Aartrijkestraat 42
Postcode: 8820


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Freelance Network, Freelancer België, Technische freelance opdrachten, Freelance jobs, Parttime freelance opdrachten, Freelancer platform België, Kleine freelance opdrachten, Freelance tarieven
Recensies
Ik heb er al regelmatig opdrachten voor gedaan , Een leuk en goed platform . Ik kan het iedereen aanraden die begint of die een gewoon een opdracht wil.
Geweldig initiatief en een prima begeleiding.
Geldverspilling..
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid