facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Franlis boat tours & incentives

Franlis boat tours & incentives

Info

Welkom aan boord bij Franlis. Wij bieden zee excursies, bezoeken aan de windmolen parken op zee, speed boat tours en havenrondvaarten in Zeebrugge aan.

Geschiedenis

Met 4 schepen in eigen beheer bezorgen wij u een leuke uitstap op het water ! Zee excursies in Oostende, rondvaarten in de Zeebrugse wereldhaven, cruises naar het windmolenpark op de Noordzee, sportieve uitstappen vissen op zee.... Daarnaast kan u bij ons terecht voor de organisatie van allerlei feesten en bedrijfsuitstappen op het water. Tenslotte staan wij ook in voor asverstrooiingen op zee volgens de maritieme ceremonie.

Adres: Albert I-Promenade 1, 8400 Oostende, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 059/70.62.94
Stad: Oostende
Route: Albert I-Promenade 1
Postcode: 8400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Boottocht Oostende Nieuwpoort, Captain Blue, Boottocht Oostende windmolens, Captain Blue Oostende, Zeilboot Oostende, Boottocht dagtrip, Boot Oostende Engeland, Familie boottocht
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Sailors4Events Sailors4Events 194 meter The ultimate teambuilding experience at Sea
Recensies
Dank aan Franlis capt./crew + gids Bart voor de schitterende poldercruise. We hebben enorm genoten. Ook dank voor de leuke verrassing!!
Zeker foen sls je in oostende bent
Leuk voor de kindjes
Leuke tocht op zee gehad vandaag aangename ervaring volgende trip gaan we mee met de speedboot naar de windmolens
Mooie boottocht naar het windmolenpark. Een Xtra troef is dat het een oude gerestaureerde vissersboot is. Een ervaren gids vertelt je zeer veel weetjes over de zee en het park. Een plezante kwis tijdens de terugreis. We vonden het zo leuk dat we een tweede keer zijn meegegaan !
Leuk met kinderen om de zee eens te leren kennen op een andere manier.
Genieten op Zee begint bij Franlis.
Vertaald door Google Ernstige. Origineel Serieux.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid