facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Franken Agro nv

Franken Agro nv

Info

Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Postel, met 3 voorname bedrijfstakken: graszoden, aardappelen en groenten.

Geschiedenis

Franken Agro is een gespecialiseerd akkerbouwbedrijf, gelegen in Postel, met 3 voorname bedrijfstakken: graszoden, aardappelen en groeten.

Onze graszoden telen wij zelf op een hiervoor uitermate geschikte ondergrond: een zandgrond met een goede waterdoorlaatbaarheid. Hierdoor kunnen wij ten alle tijde de graszoden verzorgen en oogsten.

Met een totale oppervlakte van meer dan 400 ha mogen wij ons tot één van de grotere aardappeltelers van België noemen. Onze aardappelen worden dan ook met de grootste zorg geteeld.
We verwerken zelf ook aardappelen in onze snijderij. Zo bieden we geschilde aardappelen en verse frietjes aan. Doordat we zelf aardappelen telen, kunnen we het jaar rond dezelfde kwaliteit aanbieden.

U kunt bij ons terecht voor verschillende verse groenten die we naar wens ook kunnen snijden en verpakken. Onze groenten zijn van eigen teelt en dat proef je!
Hiernaast hebben we ook een uitgebreid assortiment fruit. Zelfs fruitsap, gedroogd fruit en dessertjes behoren tot ons vernieuwde aanbod. Dus kom gerust eens langs, het loont zeker de moeite!

Onze taak

Kwaliteitsvolle producten produceren en versnijden op een landbouwbedrijf en toegankelijk maken voor het grote publiek!

Producten

Graszoden
Aardappelen
Groenten

Adres: Postel 32, 2400 Mol (België)
Telefoonnummer: 014/38 90 90
eb.organeknarf@ofni
Stad: Mol
Route: Postel 32
Postcode: 2400


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 12:00


op zoek naar gerelateerd: Franken Agro meststoffen, Franken verse frieten, Franken graszoden, Gesneden groenten Franken, Franken webshop, Franken Kluisbergen, Spaghetti groenten franken, Winkel Postel
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fresh From The Farm Fresh From The Farm 0 meter Prima winkel, de openingsuren kloppen niet op google
Siam Thai  Groenten en Fruit Siam Thai Groenten en Fruit 4 km Wil je "Asian food", dan moet je daar zijn.
MT Landbouwwerken MT Landbouwwerken 11 km Voor alle landbouwwerken groot of klein, moet je bij MT Landbouwwerken zijn!
ô chÔmière ô chÔmière 109 km Vriendelijke franstalige service. Keurig nette kamers, goede bedden, inloopdouche en ...
Recensies
Top om lokaal en vers te winkelen! Super aangenaam personeel met heerlijke producten. Vaak ook nieuwigheden.
Vers van de boer een ruim aanbod seizoensgroenten supervers hier kan de supermarkt niet aan tippen en de prijs zeker ne meevaller . Top
Verse gesneden groenten, ook diepvries.
Mooie winkel met verse en gesneden groenten en fruit ,lekkere rijstpap , vriendelijke bediening .
Heb lekkere aardappelen gekocht. Alleen dat als ik er 20 schil, er 12 maar in de pot belanden. Ik weet dat recht van het veld wel eens een plekje meer kan hebben. Maar meer dan 50%? Zeer spijtig. Anders heel lekkere groenten en zeeer vriendelijke mensen in de winkel.
Mooie verse groenten recht van de boer! Ook gesneden en gewassen groenten, soepen, kroketten en desserts... zeker de moeite om eens langs te gaan...
Propere winkel. Vriendelijk personeel. Super verse groenten
Verse produkten, niet duur en lekker
Vriendelijk onthaal en snelle service voor afhalingen..
Heel vriendelijk personeel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid