facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor François

François
"Ontbijt - lunch & brunch"
Adres: Mechelsesteenweg 45 , Kontich 2550, BE
Telefoonnummer: 0493 58 50 28
Stad: Kontich
Route: Mechelsesteenweg 45
Postcode: 2550


Openingstijden

Dinsdag: 08:30-16:00
Woensdag: 08:30-16:00
Donderdag: 08:30-16:00
Vrijdag: 08:30-01:00
Zaterdag: 10:00-14:30
Zondag: 10:00-14:30


op zoek naar gerelateerd: Vierbunder
Recensies
Heel leuke gezellige ontbijt bar, ben hier vroeger nog geweest en dan kon Je ook nog kleding kopen, was ook een leuk concept! Nu volledig op brunch/ontbijt overgestapt, zeker ook de moeite.. kleine tip , neem niet teveel want het havermoutbrood dat valt zwaar.Eten: 5/5
Zondag gaan brunchen bij François stond al lang op mijn lijstje. Paar weken geleden voor het eerst geweest. Enorm gezellig! Als je een commercieel buffet verwacht kan je best iets anders zoeken. Hier krijg je echt lekker, vers eten. Verschillende originele salades, beleg, soepje, verschillende soorten brood, eigenlijk alles wat je maar kan wensen. Boven de verwachtingen zelfs! De uitbaters en bediening waren super vriendelijk! Komen regelmatig checken of alles naar wens is. Ik raad eigenlijk iedereen aan om hier eens te komen brunchen op zondag. Mij zien ze zeker terug.
Gezellige plek voor lekker ontbijt of smakelijke lunch. Hamburger of eggs Benedict uitstekend. Ook altijd goede muziek.Eten: 4/5
Aangenaam en rustig gegeten. Echter voor mij persoonlijk bizarre keuze van ontbijt. Pasta, zoete aardappel, couscous, soep, quiche, dat zijn voor mij eerder dingen voor smiddags of savonds. Ik miste helaas een simpele pistolet, of een schelletje kaas. Wel was er bruin brood.
Jammer dat je niet kan rekenen op de betrouwbaarheid van de eigenaars. Voor een verjaardagsfeest maakten we een reservatie en enkele dagen op voorhand bellen ze ons op dat ze geen eten meer zullen serveren 's avonds. Kunnen we nog op zoek naar een ander restaurant. Ongehoord!
Zalige brunch met gezonde en lekkere slaatjes, vers fruit, zalige pannenkoekjes... Zeer veel keuze
Zeer lekker gegeten, zeer leuke plaats en mooie tuin
Op zondag gaan brunchen. Heel lekker en verzorgd eten. 1 thee en 1 fruitsap inbegrepen. We hadden voor 4 gereserveerd maar er hebben er maar 3 gegeten. Bij het afrekenen gezegd dat er 1 persoon niet gegeten had omdat hij zich niet lekker voelde. Dit diende wel betaald te worden volle pot. Ik begrijp dat er eten wordt voorzien voor het aantal mensen die reserveren maar er werd een argument aangehaald dat er al 7 personen hadden afgezegd. Deze personen werd waarschijnlijk geen rekening toegestuurd maar als je komt opdagen en er eet 1 persoon niet moet deze wel betalen. Kregen wel potjes mee om te vullen voor later maar dit is maar een bizarre oplossing vind ik persoonlijk. Jammer voor hen naar de toekomst toe, maar door een niet zo flexibele opstelling komen we niet meer terug.
François..bezocht in december. Heel gezellig binnen. Warm, gezellig interieur alhoewel de grote filmspots in het eerste gedeelte van de zaak teveel verblinden. Heel beperkte kaart maar origineel en lekker. In de winter kom ik hier nog met vrienden om te lunchen. Ik kijk uit naar de zomer, dan is het op het gezellige terras en in de tuin heerlijk om te wijnen. Spijtig dat de zaak maar enkele dagen open is en bovendien niet erg laat in het hoogseizoen waardoor je wel moet verkassen naar de concurrentie. Blij met deze zaak in Kontich!
Gezellige plek waar we van een overheerlijk brunchbuffet ma echt superrr lekker hebben kunnen genieten! Kei grote aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid