facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Franc'Off - La Brasserie des Artists

Franc'Off - La Brasserie des Artists
"L’esprit des Francos dans une brasserieSitué en plein coeur de Spa, le « Franc’off – la Brasserie des Artistes » est un établissement entièrement dédié aux Francofolies ainsi qu’aux grands événements culturels de la Ville d’eau et de sa région."
Adres: Place du Monument 14 , Spa 4900, BE
Telefoonnummer: 087 33 71 99
Stad: Spa
Route: Place du Monument 14
Postcode: 4900


Openingstijden

Maandag: 08:00-22:00
Dinsdag: 08:00-22:00
Woensdag: 08:00-22:00
Donderdag: 08:00-22:00
Vrijdag: 08:00-22:00
Zaterdag: 08:00-22:00
Zondag: 08:00-22:00


op zoek naar gerelateerd: Brasserie des Bobelines, Franc' Off Spa, Palmarès Spa, Bobeline Spa, La Belle Epoque, Spa
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Trois A Le Trois A 181 meter Wij hebben hier fan-tas-tisch gegeten. Echt super.
Aux Campinaires Aux Campinaires 2 km Een verborgen schat! Superrrr lekker gegeten . Alles even smaakvol! ‘ n grote aanrade...
Domaene de Malchamps Domaene de Malchamps 3 km Vriendelijk, lekker, goeie locatie om met de kids te gaan eten. Prijs kwaliteit corre...
Recensies
Gezellig terrasje waar het personeel graag in de handen klapt of ander hard lawaai maakt op de duiven weg te jagen. De drankjes kwamen snel en de vrouwelijke bediening was vriendelijk. We hebben er ook wat gegeten. Ik heb gekozen voor huisgemaakte pasta met bolognaisesaus. De saus was zeker verst want er zaten wel 10 takjes van de de kruiden in. De parmezaanse kaas dikke schilfers was niet zo mijn ding. Men gezelschap koos voor de hamburger met frietjes. Al snel vroeg hij en potje mayonaise. Het vlees was droog gebakken wat erg jammer was. Toen mijn pasta bijna op was heb ik toch eens gevraagd hoe het met de mayonaise was. Deze moest uit de koelkast genomen was. Na 10min kwam deze. De frietjes waren koud. Ik zal er zeker nog komen op wat te drinken op het terras daarom 3 sterren. Voor het eten zou ik maar 1 ster geven.
Hier gaan zitten omdat het druk was. 2 drankjes, nacho's en kaaskrokketten besteld. De drankjes duurde al vrij lamg maar kwamen ten minste wel. Na heel lang wachten naar het personeel gelopen. De bestelling was fout gegaan. Het zou er vervolgens in max 5 minuten zijn, dat werd dus nog een kwartier later. Al met al meer dan een uur gezeten voor nacho's met bijna geen kaas na goed zoeken wat kaas gevonden in t midden en kaaskrokketen die opzich wel te eten waren. Niemand aan te raden.
Lekker eten. Gezellig zitten. Helaas kregen wij geen nootjes bij ons drankje, alle andere tafels wel. Bij ons eten een extra portie frietjes besteld…bijna een uur moeten wachten hierop. Ze zijn zelfs niet meer aan tafel gebracht… Jammer…
Flinke prijzen. De burgers zien er top uit en smaken net zo lekker. De carpaccio was ook erg lekker maar heeel koud. Helaas waren de croque madame en croque Hawaï karig en niet goed gesmolten.
Lekkere burgers gegeten. Enige plaats waar het steeds druk was dus goed bezocht. Heerlijke biertjes op de tap, 21 stuks. Ontspannen sfeer, vriendelijke bediening
Hier even gezeten , koffie en uitsmijter besteld . In eerste instantie was al later in de middag kon dat niet . maar de bediening gaf even later aan dat het kon en gelukkig maar want hij was heerlijk. Zeker een aanrader bediening was .
Leuk voor een kleine 3uur ... Met binnen speeltuin.. Deze heeft bij binnenkomst wel last van een enorme stank overlast... Deze verdwijnt na gelang duur van binnen zijn..
Geen aanrader, het eten was redelijk maar qua prijs het zeker niet waard! ...crème brulee was verbrand...ietwat chagrijnig personeel.
Lekker gegeten voor een eerlijke prijs, in het hartje van Spa. Parking vlakbij.Eten: 4/5
Niet de eerste keer dat we hier komen maar nu kan ik het niet laten. Voor we ons kunnen zetten wordt er vermeld dat er een “probleem” met de Bancontact is, net zoals de vorige keer trouwens. Volgens mij een permanent probleem of een bewuste manier van werken… zelf in te vullen Dat ons Frans niet perfect is kan ik inkomen, maar ons in het Engels aanspreken omdat we er “toeristen” uitzien getuigd van weinig respect. Als zelfstandige is mijn klant koning maar hier blijkt dit anders… We komen zeker terug naar Spa, maar kiezen toch voor ander terrasje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid