facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frako nv

Frako nv

Info

Frako nv, Keukens, Totaalconcepten en -inrichting, Badmeubels, Dressings, Fabrikatie, Maatwerk

Geschiedenis

"Interieur vertelt iets over de levensstijl van de eigenaars", luidt het. "Individuele wensen, persoonlijke stijl en smaak dirigeren het karakter van onze ontwerpen, seriewerk is daarbij uit den boze."
Frako ontwerpt en fabriceert inderdaad zelf en kan daardoor zoveel variëren en aanpassen als nodig is. Een blik in de productiehal leert dat elke keuken, badmeubel of dressingkast op maat wordt gemaakt. Een vlotte combinatie van vakmanschap en spitstechnologie maakt dit mogelijk: van elke module bestaat een afzonderlijk computerbestand; het geautomatiseerde machinepark voert elk individueel ontwerp haarfijn uit.
Ook persen, postformeren en fineren gebeurt in de eigen fabriek. Daardoor heeft u als klant niet alleen een enorme keuze uit kleuren en vormen, u bent ook 100% zeker van eenvormigheid in kleur en afwerking.

"Het resultaat is werkelijk uniek, sterk en duurzaam, aangepast aan uw levensstijl en wensen."

Adres: Welvaartstraat 8, 2381 Weelde, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: +32 14 65 59 62
Stad: Weelde
Route: Welvaartstraat 8
Postcode: 2381



op zoek naar gerelateerd: Frako instagram, Frako laminaat, Frako officer, Frako vacatures
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
GT foam bvba GT foam bvba 181 meter Echte afrader. Rekenen teveel m2. Zijn niet voor rede vatbaar. Zijn onbeleefd en lieg...
Dovre Dovre 470 meter Laatst is mijn kachel van Dovre geinstalleerd, echter na een aantal weken zag ik al d...
Hoefsmederij Burgmans Hoefsmederij Burgmans 3 km Rijksgediplomeerd en meesterhoefsmid Robert Burgmans... Your horse is our care!
Paulussen Hardhouthandel Paulussen Hardhouthandel 3 km Alleen maar lof voor dit bedijf. Goed en gespecialiseerd advies op maat van de klant,...
Recensies
Een zaak waar de klant nog koning is! We hebben hier onze nieuwe keuken gekocht en zijn helemaal tevreden vanaf het moment van binnenkomst tot nu de keuken afgelopen week in gebruik is genomen...leuke verkoper, dacht heel goed met ons mee, vriendelijke vakbekwame monteurs en als je belt naar deze zaak wordt je keurig netjes te woord gestaan en ze doen er alles aan om je te helpen....zeker de moeite waard om hier eens binnen te lopen...
Eerste kennismaking was heel aangenaam. Alle onze vragen beantwoord. En afspraken gemaakt voor een ontwerp.
Tinne maakte een creatief en passend ontwerp voor mijn nieuwe keuken waar ik direct enthousiast van werd! Tijdens de renovatie in huis was Kim bereikbaar om met mijn aannemer te overleggen. Twee vriendelijke vakmannen hebben mijn keuken heel netjes geplaatst. Van ontwerp tot plaatsing gebeurde alles met zorg en aandacht. En de keuken is -ook in het echt- geweldig!
Heel tevreden. Samen met Tinne zijn we tot een ontwerp gekomen waar wij ons goed bij voelde en tijdens de verbouwing was er geen vraag teveel en hadden ze al de tijd om ons te helpen. Ook de plaatsing gebeurde door vriendelijke vakmannen.
Ik ben een heel tevreden klant! Tinne maakte een ontwerp van een prachtige keuken! We zaten verschillende keren samen om van het eerste ontwerp een pareltje te maken. Bij Frako word je in het hele proces begeleid van A tot Z en ook de plaatsing gebeurt zeer professioneel en netjes. Alles wordt mooi afgewerkt. Al snel liet ik een tweede project uitwerken door Frako. Ik ben zeer benieuwd om binnenkort ook de bijkeuken te bewonderen. Bedankt aan al het personeel!
Erg goed advies gekregen van Tinne hoe de keuken zo mooi en praktisch mogelijk kan worden. Keurige plaatsing en afwerking werd uitgevoerd op de afgesproken data. Erg blij met onze nieuwe keuken!
Vriendelijk en gedienstig personeel
In de keuze van onze keuken en ander maatwerk super begeleiding gekregen van Tinne en Miranda. Na een bespreking en afronding van een project met Tinne, had ik een "high" gevoel . Bedankt voor de fijne ondersteuning !
Van het ontwerp tot en met de plaatsing en afwerking heel goed! Het hele traject is heel fijn verlopen, super prettige communicatie en goede bereikbaarheid. Het was een feest om met Frako ons keukenproject te doen.
Erg ontevreden. Over het ontwerp en de plaatsing van de keuken zijn we erg tevreden. Vriendelijk personeel. Echter enkele maanden na plaatsing kwamen enkele relatief kleine mankementen aan het licht. Voor deze mankementen werd door frako telkens doorverwezen naar andere partijen, en gaven telkens aan dat het niet aan frako lag. Terwijl de mankementen niet ongewoon zijn en vooraf zeker voorkomen hadden kunnen worden. Ze dachten niet mee in oplossingen en stuurde binnen de kortste keren een te hoge rekening voor service kosten zonder dit vooraf te melden. Kortom service is erg teleurstellend.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid