facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fraikin Belgium

Fraikin Belgium

Geschiedenis

Fraikin is marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Hieronder vallen chassis-cabines, opleggers, trekkers en vrachtwagens. Onze klanten zijn KMO´s en grote ondernemingen die dagelijks voertuigen gebruiken voor transport. Dankzij onze oplossingen kunnen onze klanten hun bedrijfskosten drukken en tijd besparen.



"Fraikin is marktleider in de verhuur en leasing van bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. Hieronder vallen chassis-cabines, opleggers, trekkers en vrachtwagens. Onze klanten zijn KMO´s en grote ondernemingen die dagelijks voertuigen gebruiken voor transport. Dankzij onze oplossingen kunnen onze klanten hun bedrijfskosten drukken en tijd besparen.Fraikin, you drive we care"
Adres: Beaulieustraat 10, 1830 Machelen, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: +3222571760
Stad: Machelen
Route: Beaulieustraat 10
Postcode: 1830


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 17:30
Dinsdag: 07:30 - 17:30
Woensdag: 07:30 - 17:30
Donderdag: 07:30 - 17:30
Vrijdag: 07:30 - 17:30


op zoek naar gerelateerd: Fraikin Izegem, Fraikin verhuur, Fraikin Mons, Fraikin Liège, Fraikin Cuesmes, Location Fraikin tarif, Fraikin vacatures
Recensies
Top service vanaf eerste contact tem terug brengen van voertuig. Voertuigen verkeren in perfecte staat! Niets op aan te merken.
Top ze maken zo meteen u voertuig en zeer proper en vriendelijk
Schitterende service, moderne frisse vrachtwagens, correcte prijzen
Jonge, mooie en correcte wagens. Goede service...
Vriendelijke bediening. Voertuig was in orde. Heel correct.
Dit is wat je hebt voor 3000€ per maand, de top van de top Heel erg boven gehuurd materiaal, veel verschillende problemen, tal van motorstoringen, versnellingsbak, remmen, koelkast,… We hebben 5 verschillende vrachtwagens 5 keer gewisseld in afwachting van reparaties. Dit is in ieder geval de laatste keer dat we bij hun gaan huren!!! Met vriendelijke groeten Koninklijk vervoer
Niets op aan te merken, alles perfect verlopen, goede service. Niets op aan te merken, alles ging perfect, goede service.
Beste plek voor korte of lange termijn verhuur van bedrijfsvoertuigen en vrachtwagens, voornamelijk B2B. Internationale aanwezigheid.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid