facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Frédéric Picard & Père

Frédéric Picard & Père

Info

Peinture & décoration intérieures et extérieures. Démoussage et traitement des toitures Eternit. Vente et pose de stores sur-mesure.



"Le Docteur Frédéric Picard, chirurgien esthétique à Paris, vous accueille du lundi au vendredi.Il pratique la chirurgie esthétique du visage blépharoplastie, génioplastie, otoplastie, rhinoplastie ultrasonique..., la chirurgie mammaire augmentation mammaire, réduction mammaire, reconstruction mammaire, lifting mammaire, gynécomastie..., la chirurgie de la silhouette abdominoplastie, bodylift, cruroplastie, brachioplastie..., ainsi que la chirurgie intime nymphoplastie, hyménoplastie.... Les actes de médecine esthétique sont pratiqués par le Docteur Charles Kabla.Il est spécialisé en augmentation mammaire par prothèses, lipofilling mammaire, rhinoplastie et lipofilling fessier."
Adres: Chemin de Suxy, 31, 6840 Neufchâteau (provincie Luxemburg)
Telefoonnummer: 0032496900247
Stad: Neufchâteau
Route: Chemin de Suxy, 31
Postcode: 6840


Recensies
Afspraak voor een eerste consult donderdag om 18.00 uur met DR Picard, het kantoor is schoon en smaakvol ingericht, het onthaal van de assistente is warm en vriendelijk, er wordt zelfs een klein drankje aangeboden. Wanneer de dokter punctueel, welwillend en professioneel is, respecteert hij uw verzoeken door ze zo goed mogelijk te beantwoorden, hij neemt de tijd om al onze zorgen te beantwoorden, we voelen ons echt vertrouwd met deze arts, ik heb geen spijt van mijn keuze. aanbevelen aan mensen die zouden aarzelen. Ik kan momenteel niet getuigen van het chirurgische werk omdat de operatie gepland staat voor juli, maar voor dit eerste consult is het een 10/10. Met dank aan u Dr. Picard en uw assistent.
Ik wil dokter Picard bedanken voor het feit dat hij aan mijn verwachtingen heeft voldaan door een littekenherstel door middel van een buikwandcorrectie uit te voeren. Dokter Picard is een attente, gepassioneerde en begripvolle arts. Ik zou hem ook kwalificeren als getalenteerd omdat hij na meerdere consultaties met verschillende van zijn collega's, en dit gedurende vele jaren, de enige was die me een chirurgische ingreep aanbood die aan mijn verwachtingen voldeed. Bovendien nam hij de tijd om me elke stap uit te leggen van de operatie die ik op het punt stond te ondergaan, waardoor er een echt klimaat van vertrouwen ontstond. Ik wil ook zijn assistente, Sofia Ben Hamida, bedanken voor haar vriendelijkheid en reactievermogen. Ik ben zeer tevreden en beveel Doctor Picard met mijn ogen dicht aan.
Een chirurg die bekwaam, eerlijk lijkt en niet aandringt op consumptie. In één consult verzoende hij me met mijn lichaam en wist hij me ervan te weerhouden mijn toevlucht te nemen tot een operatie. Het doel is vooral het welzijn van de patiënten en niet om hun portemonnee te vullen. Ik raad u ten zeerste aan om het te raadplegen.
Zeer goede ervaring met dokter Picard. Zeer vriendelijke en gepassioneerde chirurg in zijn werk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat van de operatie die precies overeenkomt met mijn verwachtingen. Dr. Picard is ook zeer responsief via e-mail in geval van vragen tijdens de follow-up. Dank ook aan zijn secretaresse Sofia voor haar vriendelijkheid. Ik raad dit kantoor 100% aan.
Hallo allemaal Tot slot wil ik een opmerking achterlaten. Het is heel belangrijk om mensen te steunen die heel vriendelijk voor je zijn geweest. Ik ben echter een persoon die lichtgeraakt kan zijn, maar dokter Picard is een toegewijde, gepassioneerde beoefenaar, met een onberispelijke plicht om goed te doen, geassocieerd met respect en tact. De kers op de taart Sofia de doktersassistente is schattig. Hoe dan ook, je zult een geweldige tijd hebben. Van harte!
Ik kan het je alleen maar aanraden... na 6 behandelaars te hebben geraadpleegd, voelde ik meteen het verschil met Dr. Picard. Geduldig, attent en beantwoordt altijd onze vragen. Uitstekende opvolging, kortom een ​​dikke merci aan u dr en uw lieve assistent. Het resultaat is zoals ik wilde, zelfs beter dan ik had verwacht. Mijn leven is sindsdien veranderd.
Hallo, Ik ben meer dan een jaar geleden geopereerd door Dr. PICARD voor een borstvergroting en buikwandcorrectie een echte mommy make-over. Voordat ik hem zag, had ik veel chirurgen geraadpleegd de beroemdste in Parijs en vaak was ik er niet 100% zeker van. Bij de eerste afspraak kon de Dr me geruststellen, hij vertelt wat hij echt heeft. De operaties zijn heel goed verlopen, hij is ongelooflijk. Zijn hele team is geweldig: de anesthesist, de verpleegster... Een speciale vermelding voor zijn assistent die vriendelijk, medelevend en attent is. De welwillendheid en het luisteren heeft mij enorm geraakt, de dokter en zijn assistente bellen je om van je te horen en heel goed bereikbaar en beschikbaar te blijven. Kortom, ik beveel Dr. PICARD aan, hij is professioneel, menselijk, attent, zorgzaam... Dank aan Dr. PICARD en Sofia, evenals aan de mensen die met hen werken.
Prima chirurg die zeer attent is. Hij wist me gerust te stellen. Hierin worden alle stappen duidelijk uitgelegd. Eerlijk gezegd raad ik aan.
Luisterende chirurg, die oog heeft voor de proporties die van nature bij de gelaatstrekken passen. Als ik had geweten dat het zo goed zou gaan, had ik eerder de knoop doorgehakt. Secretaresse ook welwillend en attent met een zeer professionele opvolging! Aanzienlijke en gewaardeerde ervaring
Dokter Frédéric Picard belichaamt alle waarden die ik zocht in een plastisch chirurg om mijn neuscorrectie uit te voeren. Hij is een professional vol empathie, geruststellend en zeer attent voor zijn patiënt. Ik voelde me meteen op mijn gemak en zelfverzekerd omdat de dokter mijn verzoek kon analyseren en duidelijk begrijpen. Vol vriendelijkheid en geduld legt hij elke stap van de interventie uit en alle parameters waarmee rekening moet worden gehouden, terwijl hij volledig transparant met u is. Zonder aarzelen heb ik mijn interventie bij Dokter Picard gepland in december 2021 en ik ben nu al meer dan tevreden met het resultaat! Hij is een zeer competente professional die ik ten zeerste aanbeveel. Zijn assistente Sofia is net zo begaan met de patiënt en stelt zich altijd beschikbaar. Ze zijn een geweldig team en ik wil ze allebei heel erg bedanken!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid