facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fp.bikes

Fp.bikes

Info

nieuwe en 2de hands scooters en bromfietsen

Geschiedenis

Kymco dealer

Adres: Boodtsstraat 33, 9140 Temse
Telefoonnummer: 0475386316
Stad: Temse
Route: Boodtsstraat 33
Postcode: 9140


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Extravaganza Motors Extravaganza Motors 3 km Je maakt een rit van meer dan 2.5 uur wordt je onpersoonlijk te woord gestaan door ee...
Bronn Technics Motorhomes Bronn Technics Motorhomes 3 km Een fijne ontvangst, degelijke technische informatie, open communicatie en persoonlij...
Recensies
Onbetrouwbare handelaar. Biedt zaken aan op webshop die niet meer verkrijgbaar zijn, en liegt hierover. Indien hiervoor een refund gevraagd wordt, duurt dit een maand! Test-aankoop moest ingeschakeld worden om alles terugbetaald te krijgen. Zaakvoerder is meester in het vinden van uitvluchten... Blijf hier aub weg!
Zeer vriendelijke verkoper, zelf wielrenner geweest, ploegleider,... Kent er alles van. Snelle respons op mails en prima afwikkeling van de koop. Hier komen we terug.
Topwinkel! Zeer klantvriendelijk.
ervaring met deze verkoper is slecht. Ik heb in februari online een fiets gekocht, die ik nooit heb ontvangen. De terugbetaling is ook niet gedaan. De verkoper blijft, zelfs op verzoek van advocaten, liegen en het contract niet nakomen. Ik raad iedereen aan om niet online te winkelen op deze site.
De slechtste online winkelervaring ooit! Mijn bestelling is begin april geplaatst. Vandaag is het 24 mei zonder levering of terugbetaling! Complete ramp. Koop nooit bij hen! Vreselijke e-commerce met vreselijke services. Echt het ergste. Ik ga binnenkort bellen met Consumentencentrum België.
Wat de heer De Smedt zei, is natuurlijk niet gebeurd en ik heb de terugbetaling of de details van de overschrijving niet ontvangen.
Blijf weg van deze webshop. Ik had een soortgelijke recensie geschreven op hun vorige locatie, maar blijkbaar is deze gewist met de verhuizing. Al deze negatieve recensies met veelvoorkomende klachten kunnen geen toeval zijn. Gewoon mijn twee cent.
Persoonlijke, betrouwbare klantenservice. Redelijk geprijsd ook. De eigenaar is een veteraan in de fietsindustrie. Aanbevolen.
Erg teleurstellend. Ik wacht al 5 maanden op de goederen waarvoor ik al heb betaald. Er gebeurt niets behalve een heleboel excuses. De politie is al ingeschakeld. AFBLIJVEN!!!!!
De fietsenwinkel voor iedereen, mannen en vrouwen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid