facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foyer Européen

Foyer Européen
Adres: Rue Traversière 17 , Saint-Josse-ten-Noode 1210, BE
Telefoonnummer: 02 203 38 14
Stad: Saint-Josse-ten-Noode
Route: Rue Traversière 17
Postcode: 1210


Openingstijden

Maandag: 08:30-21:00
Dinsdag: 08:30-21:00
Woensdag: 08:30-21:00
Donderdag: 08:30-21:00
Vrijdag: 08:30-21:00


op zoek naar gerelateerd: foyer européen luxembourg, foyer europeen luxembourg menu, foyer européen rue traversière 17, cercle culturel des institutions européennes, foyer européen bruxelles
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brussels Royotel Brussels Royotel 315 meter Oud en viezig gezellige tl balk als enige verlichting in de kamer
Recensies
Dit is een gelegenheid voor studenten in Brussel bij de eeg om een kamer te huren tegen een vrij hoge prijs. in België is het vast gebruikelijk om bij vertrek elke tegel op te lichten of er misschien een beetje stof onder licht maar het komt een beetje overdreven over. Al met al vrij duur voor wat geboden wordt.
Een van de slechtste ervaringen van mijn leven. Ik woonde hier in 2018, ik werd fysiek aangevallen door mijn kamergenoot en de manager raakte niet alleen van streek toen ik zei dat ik de politie wilde bellen, maar weigerde mijn kamer te veranderen of op welke manier dan ook te helpen. Ik leefde nog een maand in angst zonder enige hulp.
De beste plek in Brussel om te vertrekken! Wij zijn er echt dol op! Professioneel en erg leuk team en management! Stel het echt voor!
Als ik de andere beoordelingen lees, deel ik hun mening niet. Het personeel is erg vriendelijk, de residentie is modern en dicht bij metro, supermarkt en goed onderhouden. Ik verbleef daar dit voorjaar om naar een taalschool te gaan en had geen enkel probleem met lawaai, zelfs niet als mijn ramen 's nachts open stonden vanwege het warme weer. Natuurlijk is het niet zo goedkoop, maar de service incl. schoonmaak en kwaliteit die je krijgt, kan niet worden verslagen. Geniet van het verblijf!
Je krijgt hier een allegaartje, sommige dingen zoals de 24-uurs receptie, het terras, de wekelijkse verse lakens of de toegang tot andere jonge stagiaires zijn goed. Dan zijn er dingen waar je mee kunt leven, zoals de nogal kleine bedden circa 190cm x 80cm, de soms onstabiele maar redelijk snelle wifi of af en toe ruzies tussen de bewoners er zullen altijd mensen zijn die gewoon niet gemaakt zijn voor het gemeenschapsleven . De locatie is prima, maar het is geen leuke buurt. En dan zijn er dingen die gewoon ronduit slecht zijn. Hier hebben we het over twijfelachtig beveiligings- en privacybeleid, b.v. ik liep letterlijk gewoon naar de receptie en vroeg om een ​​sleutelkaart voor een kamer en ze gaven me er gewoon een zonder mijn naam of ID te vragen. De straat voor het huis is 's nachts erg luidruchtig - er is geen tekort aan mensen die om 3 uur 's nachts hun motoren laten draaien. Om de een of andere reden besloot de administratie van de foyer, vermoedelijk omdat het hostel volgeboekt was, om ongeveer 8 Italiaanse tienermeisjes op onze verdieping te huisvesten. Ze waren erg onattent en luidruchtig en het kostte vele dagen aan mails en persoonlijke klachten aan de administratie voordat dat veranderde. Naar mijn mening was dit een nogal flagrante contractbreuk, aangezien de Foyer alleen plaats zou bieden aan stagiaires en stagiaires. We kregen geen vergoeding. En dan is er nog de prijs: u betaalt hier niet voor de kamer, u betaalt voor gemak en voorzieningen. Als dat het je waard is, ga ervoor, maar weet dat je een kamer van € 350-400 krijgt voor € 630 - dat is de prijs van gemak. Oh - en Frank is best een aardige vent, maar hij zal je vertellen dat de kamer die hij aanbiedt de laatste beschikbare kamer is. Hij deed het bij iedereen die ik vroeg, maar er waren verschillende andere kamers beschikbaar. Brutaal ;
Het enige goede aan deze foyer européen is dat hij schoon is. Maar al het andere is verschrikkelijk. Vreselijke bedden, vreselijk personeel... en de buurt... Wees echt voorzichtig 's nachts. Een van de slechtste buurten van Brussel.
De zaal die je hier kunt huren is geweldig.
Een beetje duur, maar ze bieden alles wat je nodig hebt
Vreselijke buurt
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid