facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Foubert

Foubert

Info

7 op 7 open tot 23u, ook op zon- en feestdagen. 25/12 en 01/01 gesloten.

Geschiedenis

Bij Foubert kan je 7 op 7 tot 23u terecht voor een héél uitgebreid gamma aan ijscoupes met 20 smaken ambachtelijk huisbereid ijs en sorbets, verse pannekoeken, brownies, chocoladefondue's, .. kortom een heel assortiment aan zoete desserts.
Op bijna 3 jaar tijd zijn we reeds uitgegroeid tot een begrip in het Waasland en ver daarbuiten!
Kom ons ontdekken in de Stationsstraat van Sint-Niklaas!

Adres: Stationsstraat 127 , Sint-Niklaas 9100, BE
Telefoonnummer: 03 336 23 80
Stad: Sint-Niklaas
Route: Stationsstraat 127
Postcode: 9100


Openingstijden

Maandag: 11:00-23:00
Dinsdag: 11:00-23:00
Woensdag: 11:00-23:00
Donderdag: 11:00-23:00
Vrijdag: 11:00-23:00
Zaterdag: 11:00-23:00
Zondag: 13:00-23:00


op zoek naar gerelateerd: foubert ijskar, foubert ijstaart, foubert prijzen, cremerie foubert menukaart, foubert menu, foubert ijskar reserveren, foubert app, foubert antwerpen openingsuren
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Cremerie François Cremerie François 454 meter Nog steeds, en ik eet veel ijs, het beste ijs dat ik al heb gegeten. Lekker romig en ...
Soep & Zoet Soep & Zoet 459 meter Een eigentijdse ontbijt- en lunchbar - een brunchcafé - waar ontbijten nooit eindigt....
Planet Yoghurt - Planet Pasta Planet Yoghurt - Planet Pasta 2 km Ik heb meerdere keren afhaalmaaltijden besteld. Onlangs kreeg ik Tortelloni zonder o...
Pedro's Pedro's 2 km Gisteren gaan eten … ik vol au vent heel lekker en mijn vriend de balletjes in toma...
Recensies
Vroeger was ik altijd heel tevreden van deze plaats, nu was het een en al teleurstelling. Het is jammer om deze zaak onder de drukte te zien leiden en de klanten niet meer op een goede manier te bedienen. Ook in de keuken loopt er van alles mis. Ik zou deze plaats op rustige momenten aanbevelen, maar tijdens drukke zou ik deze plaats zeker mijden. Op de rechter foto ziet u het bordje dat we kregen op een rustig moment, links ziet u dan direct het verschil met wat we kregen op een druk moment. Banaan met vlekken op, sommige stukjes waren zo klein gesneden dat we ze niet eens met het vorkje konden pakken en een veel kleiner assortiment aan fruit. Normaal hadden we ook altijd meer dan genoeg chocolade want het was de chocoladefondue die we namen maar deze keer hadden we echter te weinig. Ik hoop dat dit probleem met personeelstekort te maken heeft en dat die opgelost kan worden want anders denk ik dat er nog veel mensen deze plek zullen mijden en zich naar andere oorden in de buurt Cremerie François begeven.
Super lekkere ijscoupes! Bij de beste in België. Zeer veel variaties en lekkere toppings. Ook snelle bediening en vriendelijk personeel. Gezellig zitten op het terras buiten achteraan of in de mooie eetruimte. Topzaak. Hier rij ik graag voor om.
Het schepijs dat de ijskar.ons afleverde op een warme zomeravond smaakte heerlijk. Wij probeerden de coupé - brownie en dat bleek een prima keuze te zijn. De volgende keer proberen we andere smaken en die zullen ons zeker ook wel bevallen.
Spijtig dat foubert niet vaak langskomt maar wel het lekkerste ijs dat er is en goeie porties :
Van buitenuit zou je niet denken dat de zaak zo groot is! Het zijn verschillende ruimtes met zeer veel zitgelegenheden. Zowel voor kleine groepjes als voor grote groepjes. Snelle bediening, ruime kaart. Je kan er ijs, pannenkoeken en wafels krijgen. Dit alles met voor ieders wat wils! Zeeeeer lekkere nutella ijs. Iets minder fan van de rocher ijs smaakt totaal niet naar rocher. Ook de pannenkoeken zijn Er heerlijk! Zeker voor herhaling vatbaar!
Toen we binnenkwamen wouden we in de grote zaal gaan zitten maar daar meteen vertrokken omdat het er enorm rumoerig was. Het gebabbel van de andere mensen kletst gewoon tegen de muren af wat snel te verhelpen is door wat akoestisch dempend materiaal te plaatsen. De plaatsen aan de ingang die doorlopen tot achter zijn beter maar het lawaai stoort nog altijd. Personeel dat kwam opnemen was vriendelijk en geduldig. Ze nam onze bestelling op en vroeg of we hierbij slagroom wilden. Wel vertelde ze er niet bij dat dit 2 euro per ijscoupe meer zou worden dus hier voelden we ons in het zak gezet. Kan zijn dat het op de kaart stond maar heb ik niet gelezen. De portie was meer als voldoend, we kregen het niet eens op en voldoende keuze. Wel jammer dat de chocoladesaus lauw tot aan de koude kant was. De dame die kwam afrekenen was echter heel onvriendelijk en ongeduldig. Ze kon er niet mee lachen dat mijn papa de verkeerde pincode indrukte en er was geen enkele glimlach op haar gezicht te bespeuren. Jammer om zo een ervaring mee te maken. Enkele jaren terug voor het eerst geweest met vrienden en toen een heel goede ervaring gehad. Nu met mijn familie geweest, verteld dat het er zo goed was en sloeg dik tegen.
Verwarrend met 2 zaken naast elkaar,ober zei dat we voor sommige gerechten daarnaast moesten gaan,dan mochten we toch blijven zitten,beide menukaarten lagen op terras ,leg ze daar dan niet! Bij afrekenen geen overzichtsticket gekregen,foute drankbestelling gekregen,wij komen niet meer.
Vol verwachting naar daar gegaan .Milkshake gekregen in koel glas maar milkshake zelf was niet koud ..melk was precies niet koel ...koekje op de ijscreme zelf was niet meer krokant en precies al aan de taaie kant .Was eigenlijk teleurstellend ...
Ons bezoek gisterenavond was een beetje "hit-and-miss" helaas... Op voorhand gebeld om te reserveren voor 11+9 personen omdat de meeste eetgelegenheden liever hebben dat je telefonisch reserveert voor grotere groepen... blijkbaar doen ze beroep op een soort call-center en geven die de reservaties niet altijd door! Soit, toch relatief vlug een tafel gekregen voordeel van het feit dat de zaak groter is gewoden. De tafel was wel schoon maar onder en naast de tafel lagen nog enkele gebruikte servetten van de vorige eters. En de mensen van de groep die 10 minuten later arriveerden konden wel wat vriendelijker verdergeholpen wordeen aan de ingang. De service in de zaal zelf heb ik toch ook beter geweten. Een vraag over suikervrij/arm ijs zorgde voor wat verwarring, en zelf kreeg ik bijna m'n espresso over m'n broek gegoten. Ijs zelf was wel OK. Misschien toch na jaren de concurrentie nog eens uitproberen?
Ik kom hier zo vaak eten en ik was altijd tevreden, maar nu kom ik daar nooit meer. Wat voor onbeleefde personeel dat daar werken geen klantvriendelijkheid te bespeuren ze zitten rustig te kletsen en laten je wachten. dan krijg ik nog een verbrand pannenkoek en hele discussie om dat ze het voor mij niet willen wisselen dan komen ze met een andere pannenkoek, dan durft één van die onbeschofte medewerkers te zeggen dat ik het fruit moet betalen terwijl ik niks van de vorige verbrand pannenkoek heb gegeten, dan besloot ik om niks meer te eten ik noem dit diefstal mij zie je daar nooit meer!!!! het is daar gelijk een jungle zelfs één ster is te veel.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid