facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fou d'Italie

Fou d'Italie

Info

Une authentique épicerie italienne à Boncelles, Belgique

Geschiedenis

Vous êtes à la recherche d’une authentique épicerie italienne à Boncelles, où vous pourrez trouver tous les ingrédients nécessaires à la préparation de vos recettes traditionnelles et contemporaines? Alors, n’hésitez pas à franchir la porte de Fou d’Italie.

Dans notre épicerie fine italienne de près de 100 m2, nous vous présentons un grand choix de produits italiens de qualité supérieure disponibles au détail ou sous forme de colis garnis à offrir. Nous vous proposons également un service de commande pour tous vos évènements familiaux ou professionnels.

Label

FOOD ITALY SPRL
BE0649.680.759
[email protected]

Adres: Rue de Tilff 102, 4100 Boncelles, Liege, Belgium
Telefoonnummer: +3243850039
moc.liamg@eilatiduof
Stad: Boncelles
Route: Rue de Tilff 102
Postcode: 4100



op zoek naar gerelateerd: Maison Butera
Recensies
Zeer goede producten, vriendelijke eigenaar. Geweldige ontdekkingen in charcuterie en kaas! Een ster minder omdat de prijzen een beetje hoog zijn maar het is heel erg goed.
Goede producten geselecteerd door een vaderlijke en ervaren baas. Fans kunnen daar veel voldoening vinden. Interessante wijnkaart. De prijzen zijn die van kwaliteit en exclusiviteit.
Goed advies van de manager of baas. Ik raad aan
Bediening bovenaan. De meneer aan de balie super aardig
Geweldig product met geweldige handelaar ... vond het geweldig
Kwaliteitsproducten, aangenaam welkom. We kunnen zeggen dat kwaliteit wordt betaald. Consumeer minder maar consumeer goede producten!
Veel te hoge prijzen en vrij beperkte keuze! Mogelijkheid om charcuterie en kaas te vinden die veel beter zullen zijn in andere gespecialiseerde Italiaanse supermarkten in de regio.
Vriendelijke en behulpzame ontvangst, top vleeswaren en kazen, te lekker, we hebben het erg naar ons zin gehad!
Een gedreven persoon die ons adviseert met eenvoud en vriendelijkheid. Ik hield van dit moment van discussie. Ik paste het aanbevolen recept toe en ik was heel blij met het resultaat.
Producten van superieure kwaliteit. Advies van gepassioneerde mensen! Een ruime keuze aan fijne producten. Niet te missen en zonder mate. Bovenkant !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid