facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotostudio Ingrid Weyers

Fotostudio Ingrid Weyers

Info

Stijlvolle portretfotografie communiefotografie, lentefeestfotografie, koppel- en familiefotografie ...



"Met troeven als flexibiliteit, discretie en professionaliteit bewijst fotograaf Ingrid Weyers al ruim twintig jaar dat ze als vrouw een eigen kijk heeft op beeldvorming. Haar exclusieve fotostudio en galerij-winkel laten hier geen twijfel. Naast het professionele studiowerk kan u er ook terecht voor pasfoto's en alle andere foto opdrachten, ook op basis van uw eigen beelden. Ingrid werkt bijzonder stijlvol, geen overbodige franjes, geen geforceerd decor. Van pasgeboren tot gezegende leeftijd, van mooi tot uitzonderlijk mooi, iedereen is voor haar uniek. Het resultaat: Tijdloze beelden, foto's die een herinnering vasthouden voor de komende generaties en daardoor blijvend in waarde toenemen. Overtuig uzelf via haar website.Pasfoto's."
Adres: Grote Steenweg 121, 9340 Oordegem, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 093660796
Stad: Oordegem
Route: Grote Steenweg 121
Postcode: 9340



op zoek naar gerelateerd: Fotostudio huren Antwerpen, Ingrid Weyers openingsuren
Recensies
Super tevreden over de resultaten en de professionaliteit die Ingrid biedt! Met 3 hondjes tegelijk op de foto was kinderspel voor haar. Ik kom zeker terug…
Eerste communie foto's laten maken. Dit was voor ons de eerste kennismaking met Ingrid en Rik. Fotoshoot met Ingrid verliep zeer gemoedelijk, we voelden ons alle drie meteen op ons gemak. Zeer geduldig met kleine kapoentjes om de juiste pose op het juiste moment vast te leggen. Er was absoluut geen tijdsdruk en tijd voor pauze tussendoor. Tijdens het bekijken van de foto's krijg je de nodige professionele hulp om de mooiste er uit te kiezen, alsook de afwerking met kaders enzo. De foto's zijn dan ook van topkwaliteit en pareltjes om in je huis te hangen of als cadeau te schenken. Kortom: zeer fijne samenwerking en superervaring met Ingrid en Rik!
Ingrid is super lief en de foto's zijn prachtig. Er is veel liefde en tijd in gestoken en de resultaten maken ons gelukkig. Bedankt!!
Onze zoon laat zich moeilijk fotograferen, maar Ingrid is er voor het eerst in geslaagd om hem te doen openbloeien. We waren meer dan verrast met het resultaat. Een echte aanrader. Huiselijke sfeer!
Ik moest dringend pasfoto’s hebben voor mijn jongste zoontje. Snelle service en tof gesprek. Foto’s werden heel vlot genomen. Ik geloof Max 15min binnengeweest.
Vriendelijk, correct, efficiënt en klantvriendelijk, professionele verwerking. Pasfoto's onmiddellijk ok voor gebruik. Digitale toezending van de pasfoto is mogelijk mits betaling. Gemeentediensten prijzen de goede en kwalitatieve afwerking.
Dankjewel Ingrid voor het erg mooie resultaat vd foto shoot! Heel vriendelijke ontvangst en begeleiding, op en top professioneel!
Ik heb net het voorrecht gehad te mogen samen werken met Ingrid en RIk, ze zijn heel professioneel, en helpen je super snel. een echte aanrader, zeker ook om oude foto's te bewerken, knap gedaan!
Heel gemoedelijke en familiale sfeer waar niets moest en alles mocht, met als resultaat heel mooie foto's voor de communie en een heel gelukkige dochter
Zeer aangename en leuke fotoshoot samen met de gekke Jack Russells! Prachtige foto's, vergrotingen en kaarten. Bedankt!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid