facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor fotomodel voor een dag

fotomodel voor een dag

Info

Fotoshoot Antwerpen. fotomodel. Fotograaf Antwerpen. Fotomodel worden. Fotomodel voor een dag.

Geschiedenis

Model voor een dag

Het is jouw droom om één dag fotomodel te zijn?… je één dag Kate Moss te voelen?…in de spotlights te staan?…omringd te worden door professionals in een professionele studio?… te schitteren voor de lens van een ervaren topfotograaf die je sterkste kanten toont op adembenemende foto’s?

Een heerlijke ervaring met steeds een mooie verzameling superfoto’s als resultaat. Foto’s die jij en je partner levenslang zullen koesteren.


Hoe gaan we te werk ?

We starten met een verkennend gesprek met fotograaf Bart Meeus. Hij zal peilen naar jouw wensen en verlangens. Je kan eventueel foto’s van topmodellen uit magazines en tijdschriften tonen. Zo kan je jouw wensen en verlangens nog duidelijker overbrengen.
De jarenlange ervaring van on ze visagiste/haarstyliste staat garant voor een optimaal resultaat. Zij zal samen met jou bepalen welke look en styling bij jou passen. Zij heeft jaren ervaring in het coachen en stylen van beginnende fotomodellen, zodat niets een oogverblindend resultaat in de weg staat.

Hoe ziet mijn dag als fotomodel eruit?

We splitsen de dag in 2 delen
In de vroege voormiddag starten we uiteraard met de ‘make-over’. Onze visagiste / styliste verandert je in een topmodel, klaar om in de schijnwerpers te treden. Als styling en visagie volledig op punt staan, start de eerste fotosessie in de speciaal voor modellenfotografie ingerichte fotostudio. Fotograaf Bart Meeus geeft je met veel geduld en vakkennis voldoende aanwijzingen en feedback om je poseerwerk te perfectioneren. Onze visagiste / styliste staat je de ganse dag bij om alles perfect in beeld te brengen.
Na een lichte maaltijd volgt een tweede maquillage. In de namiddag starten dan op verschillende locaties een tweede en een derde fotoshoot. Deze locaties worden op voorhand met jou doorgepraat.

Wat nadien ?

Tijdens de GRATIS viewingsessie gaat de fotograaf samen met u de sterkste beelden selecteren en u tonen welke verschillende presentatiemogelijkheden er zijn. Voor een gegarandeerd perfect eindresultaat!

Adres: Leopoldlei 34, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 0496414004
Stad: Ekeren
Route: Leopoldlei 34
Postcode: 2180


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Prijzen fotomodel, Artistieke fotoshoot, Atelier 68
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Portretfotograaf Bart Meeus Portretfotograaf Bart Meeus 0 meter Artistieke en eigenzinnige portretfotografie. Familiefotografie. Gezinsportret. Fotog...
Image Pro Photolab Image Pro Photolab 2 km Zeer vriendelijke bediening. Langsgegaan voor babyfoto's en alles liep zeer vlot. Goe...
"de Fotoshop" 2 km Zeer professionele foto's maar een zeer aangename omgangsteer. Ben zelf enorm camera ...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid