facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotolab Antwerpen

Fotolab Antwerpen

Info

Fotolab is de specialist in kwaliteitsvolle fotoprints.

- Fotoprint
- Fine art print
- Foto op aluminium
- Chromaluxe
- Diasec
- Fotobehang
- Canvas
- ...

Geschiedenis

Fotolab is de specialist in kwaliteitsvolle fotoprints. Sinds 1992 hebben we een passie voor fotoprints. Toen we 25 jaar geleden begonnen, gebeurde de hele fotoafwerking nog in een analoge omgeving. Ongetwijfeld werd hier de basis gelegd voor doorgedreven kleurcorrecties, densiteit- en contrastbeoordelingen. Deze troeven spelen we nu uit in onze huidige digitale omgeving.

Uiteraard beschikken we over de nieuwste digitale groot-formaat printers. Deze printers gebruiken 12 kleuren en halen een hoge printresolutie met kwaliteitsvolle fotoprints als resultaat.

We printen uitsluitend op ’high-end’ fotopapieren waardoor we topkwaliteit
kunnen garanderen.

Vele afwerkingsmogelijkheden behoren tot ons gamma.
Montage op Dibond, Forex, canvas, Chromaluxe of Diasec zijn bestelbaar.
Ook fotokaders op maat bieden we u graag aan.

Iedereen met een passie voor fotografie is welkom!



"Fotolab is de specialist in kwaliteitsvolle fotoprints. Sinds 1992 hebben we een passie voor fotoprints. Iedereen met een passie voor fotografie is welkom!"
Adres: Kleine Doornstraat 272, 2610 Antwerpen
Telefoonnummer: +32 3 248 08 04
Stad: Antwerp
Route: Kleine Doornstraat 272
Postcode: 2610



op zoek naar gerelateerd: Milo-Profi, WhiteWall, Fine art prints afdrukken, Giclée print Antwerpen, Fotoprint, Analoge foto's ontwikkelen Gent, Foto's afdrukken
Recensies
Kwaliteit is waanzinnig!! Ben meer dan tevreden over de geleverde diensten. Proffesionals van de hoogste plank. Fijne communicatie.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid