facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Fotografie Vicky

Fotografie Vicky

Info

Uw fotograaf... voor al uw fotografieopdrachten!
Huwelijks-, communie-, newborn-, studioshoot...
Ik doe dit mij volle overgave en passie.. Voor u!



"Gespecialiseerd in Newborn- en zwangerschapsfotografie."
Adres: Frankrijkstraat 43, 9290 Berlare
Telefoonnummer: 052/50 30 82
Stad: Berlare
Route: Frankrijkstraat 43
Postcode: 9290



op zoek naar gerelateerd: Vicky Boel Berlare
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Photography Kirsten Photography Kirsten 902 meter Kirsten stelde ons tijdens de fotoshoot op ons gemak en zorgde voor een fijne sfeer. ...
Recensies
Wij hebben bij Vicky momenteel al 3 shoots gedaan van onze kindjes. Twee keer de newborn en 1 keertje een cakesmash. Bij alle 3 de shoots waren we super tevreden van ons resultaat, telkens kregen we prachtige foto’s! Vicky zorgt daarnaast voor een aangename en gezellige sfeer tijdens de shoot zelf en gaat heel rustig, geduldig en lief om met onze kindjes! De aangekochte producten zoals de fotoafdrukken, canvassen, … zijn allemaal van topkwaliteit en worden mooi afgeleverd! Wij hebben telkens een top-ervaring bij Vicky, en raden haar zeker aan!
Met ons zoontje vorig jaar een cakesmashshoot gedaan bij Vicky die werkelijk prachtige foto’s leverde. Door deze ervaring bij de geboorte van onze dochter dit jaar een newborn/familieshoot laten doen en wederom prachtige foto’s! Hoe Vicky omging met onze 2 kleine spruiten was gewoon schitterend om te zien. Ze is echt een toppertje!
Heel fijne ervaring. We hebben hele mooie herinneringen aan onze zwangerschap! Bedankt Vicky!
Professioneel! Zeer vriendelijk! Vicky dank je wel voor de mooie foto's en het fotoboek.
Wij hebben dit jaar ons 2de kindje mogen verwelkomen. Wij zijn dan op zoek gegaan naar een fotograaf voor een newbornshoot. Zo zijn wij uitgekomen bij Vicky. De foto's op haar site trokken ons aan. Na enkele hele vriendelijke mailtjes hebben we dan een datum geprikt. We zijn op die dag verwelkomt door Vicky. Alles verliep zo rustig mogelijk waardoor wij nu hele mooie foto's hebben van onze beide dochters en vooral van onze jongste dochter. Vicky kan heel goed omgaan met kindjes waardoor deze zich snel op hun gemak voelen. Wij zijn alvast heel trots en blij met de prachtige foto's.
Ontspannen ,geruststellende sfeer , een gulle glimlach krijg je er steeds bij.Toppie.
Vlot en kindvriendelijk, pasfoto's zonder afspraak zeer eerlijke prijs.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid